από Agerochos » Δευτ Σεπ 30, 2019 1:55 am
Χαιρετώ τα μέλη του φόρουμ! Με λένε Μανώλη και είμαι κάτοχος ενός Vitara G16bs του 97'.
Το vitara μου ή αλλιώς "Αγέρωχος" ήταν του πατέρα μου, που το έδωσε στον παππού μου, που το έδωσε σε μένα...
Παλιά είχα ένα samurai το οποίο τότε μου φαινόταν τέλειο εκτός δρόμου αλλά κακό στο δρομο.. Είχα και το μικρόβιο του γκαζιού τότε έντονο... Ευτυχώς το ξεπέρασα πια. Ήταν αργό δεν έστριβε... Ξέρετε.. νιάτα.. Εφτασα να έχω αμάξι 3πλασιας δυναμης που θεωρητικά θα μπορούσα να πηγαίνω γρήγορα. Θεωρητικά πάντα.. Γιατί στην πράξη με 18αρα ζάντα και 35 προφίλ πας 90% των περιπτώσεων πιο αργά..
Μία συνηθισμένη μέρα με κλαταρισμένο λάστιχο και στραβωμενη ζάντα πήρα δανεικό το VITARA του παππού. Είχα να το οδηγήσω πάνω από 10 χρόνια... Και ομολογώ πάρα τα προβλήματα που είχε εμένα μου άρεσε.. Ξέρεις τι είναι να οδηγας και να μην κρατάς την αναπνοή σου? Να μην σφίγγεις τον κωλο σου στις λακκούβες? Αφού το επέστρεψα στον παππού με ρωτάει.. Πως σου φάνηκε? - Αγέρωχο! Του απαντάω. Να σου πω.. μου λέει.. Μου πήραν το δίπλωμα.. Το θέλεις?
Μην σας τα πολυλογώ σε μια ώρα είχαμε πάει εφορία, τράπεζες, κεπ να κάνουμε τη μεταβίβαση.
Μέσα σε 2 βδομάδες άλλαξα ιμάντα εκκεντροφορου (προληπτικά) , τρύπιο ψυγείο, αντλία βενζίνης, ανακάλυψα χθες ότι έχω και τρύπιο ψυγείο του ζεστού αέρα (στάζει στο πετάλι του γκαζιού νερό) ... Κάνει και κάτι αρρυθμίες όταν ξεκινάει, καμία φορά δεν παίρνει με την πρώτη μπρος.. Και γενικά θέλει μάζεμα.. Βλέπεις ο παππούς το είχε παρατημένο... Αλλά που θα πάει..? Θα το στρώσω... Και νομίζω με τη βοήθεια σας θα γίνουν όλα πιο γρήγορα και πιο σωστά..
Ευχαριστώ για την αποδοχή στο φόρουμ. Τα λέμε με πολλές απορίες.