Θα ξεκινήσω από το μόνο αρνητικό του διημέρου (εκτός του αέρα φυσικά που δεν άφηνε τίποτα όρθιο), το οποίο είναι η παταγώδης αποτυχία του φεστιβάλ σε όλους τους τομείς...
Κάτι που οφείλεται στην διοργάνωση φυσικά, η οποία ήταν με μία λέξη, απλά......τραγική...
Από εκεί και πέρα και παρά τις αντιξοότητες, η τρελοπαρέα του vitaraclub πέρασε για άλλη μια φορά υπέροχα!!!
Όλοι ήταν κεφάτοι, με την πλάκα και το τσίπουρο

να πηγαίνει γόνατο που λέει και ο dpoll

, η πίστα ήταν σχεδόν αποκλειστικά δικιά μας, παρ'όλα αυτά κάποιοι δεν την πλησίασαν ούτε πεζή

, κάποιοι άλλοι αποδείχτηκαν γκαντέμηδες...

, μερικοί οδήγησαν αντρικά GV

και φυσικά κάποιοι άλλοι......είναι ακόμα εκεί μέσα....
Την δεύτερη μέρα το πρωί είχαμε και τα απαραίτητα επιστημονικά σεμινάρια, όπου χρειάστηκε να επιστρατεύσουμε όλες τις αστροφυσικοχημικοαρχιτεκτονικές μας γνώσεις ώστε να υπολογίσουμε σωστά την κίνηση του ήλιου, την φορά του αέρα και την θέση των αυτοκινήτων για να στήσουμε τέντα....... χρειαστήκαμε περί τους 6-7 μαντραχαλέους που ο καθένας είχε από μία άποψη

, 4-5 αψηλά βιτάρα με γερές σχάρες, σχοινιά, πέτρες,μαχαίρια, 10 λίτρα βενζίνη για τα μπρος-πίσω-δεξιά-αριστερά των αυτοκινήτων και........2-3 ώρες....
Δυστυχώς φωτογραφίες έχω μόνο στο κινητό και έχω ένα θέμα στη σύνδεση με το λάπτοπ......θα δω τι μπορώ να κάνω...
Έχω έτοιμο βιντεάκι όμως....

.....άντε κύριοι αδμίν ανοίξτε το σχετικό θέμα...