Τελικά εβαλα τον κοτσαδόρο στον ΣΑΒΒΑ στο υψος του LIDL στη Βουλιαγμενης. Ειναι ΔΥΟ οι εταιρειες ΣΑΒΒΑΣ. Υπαρχει και δευτερη στην Ηλιουπολη στα πολυκλαδικα. Ειναι αδερφια αλλα μαλλον οχι τοσο αγαπημενα. Ο δευτερος ηταν 50€ ακριβοτερος.
Μου εβαλε κοτσαδορο
ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟ steinhof με απλα ηλεκτρικα στα 150+ΦΠΑ
Πηρα τηλεφωνο και στο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ στα Γλυκα Νερα μηπως εβαζα τα ηλεκτρικα εκει λογω εγγυησης αλλα δεν βαζουν πια σκετα ηλεκτρικα. Διαταγη ανωθεν καταλαβα πως ειναι. Ο γνησιος παει 480€
Παντως ειπε πως δεν χαλαει καποια εγγυηση αν γινει σωστη εγκατασταση. Αρκει να το παω σε καλο μαστορα να μην κανει καμια βλακεια. Φανηκε πως εγινε καλη εγκατασταση παντως γιατι ημουν εκει απο πανω τους. Κοψανε ελαχιστα τον προφυλακτηρα και δεν εκοψαν καλωδια παρα μονο συνδεσαν οτι επρεπε. Διαρκεια 1 ωρα και 10 λεπτα.
ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:Πηρα την ικανοτητα ελξης του αυτοκινητου για να παω να βγαλω αδεια για το τρειλερ με τα νεα στοιχεια αυτοκινητου.
400 ΚΙΛΑ !!!
Δηλαδη μπορει να τραβηξει ΜΟΝΟ 400 κιλα!
Το προηγουμενο MITSUBISHI ASX αν και δικινητο, ειχε 680 κιλα! Ακομα και το corolla 1.4 του 2003 εχει 450 κιλα!!
Υπαρχει τρειλερ περα απο διαστασης σκυλιερας που να εχει ΜΙΚΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ κατω απο 400 κιλα?
ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΔΕΙΑ αφου το τρειλερ μου αν και 1.80 Χ 1.10 εχει μικτο ωφελιμο 550 κιλα!
Αρα ουτε το κοτσαδορο μπορω να εχω τοποθετημενο!
Η κληση θα ειναι νομιζω 120€ αν με πιασουν.