από spy111 » Δευτ Ιουν 24, 2019 10:43 am
Καλημέρα σε όλους!!
Είμαι ο Αντώνης και είμαι από Ζάκυνθο!!
Είχα κάνει την εγγραφή μου εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν είχα προβεί σε αυτό που κάνω τώρα και μου το υπενθύμισαν οι Διαχειριστές και μπράβο τους που είναι τυπικοί σε αυτά τα θέματα!!
Απο πέρσι το Σεπτέμβριο αγόρασα ένα Grand Vitara 1.6 2005' τρίθυρο και έχω ξετρελαθεί...
Λόγω του οτι εδώ στη Ζάκυνθο είμαστε σχεδόν όλοι κυνηγοί πάντα ψάχνουμε και το κατάλληλο 4Χ4 που θα μας ακολουθεί στις εξορμήσεις μας.
Απο ότι καταλαβαίνετε λοιπόν κυνηγός και εγώ και έψαχνα το καταληλότερο 4χ4.... Κατέληξα στο Grand Vitara το οποίο εκτός απο δυνατή τετρακίνηση στο βουνό, το φοβερό εσωτερικό και η άνεση που προσφέρει με κέρδισε....
Μετα απο σχεδόν 9 μήνες και πάνω απο 15000χλμ εντός αλλα και πολύ εκτός δρόμου μπορώ να καταλάβω γιατί γίνετε τόσος πολύς ντόρος οτι τα Vitara είναι δυνατά στο βoυνό!!
Το δικό μου φορούσε αμορτισέρ old man emu και ήταν ήδη ψηλωμένο... Απο ότι λένε αυτοί που το είδαν μου είπαν οτι έχει το 1ο στάδιο ψηλώματος. Το μόνο που πρόσθεσα εγώ ήταν προσθήκες τεφλόν στα πίσω αμορτισέρ για να έχει σωστή γεωμετρία το αυτοκίνητο όταν του βάζω το σκυλόκουτο. Απο ζάντες έχω τις excel 4x4 15' και έχω και δυο τετράδες λάστιχα το ένα είναι το bf goodrich all terrain kai ta ling long crosswind diast;asevn 215/75/15 . Επίσης ο προηγούμενος κάτοχος είχε μια παλιά τετράδα με τα kymho road venture με διαστάσεις 235/75/15 τα οποία δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ λόγω παλιού dot.
Θα μπορούσα να γράψω και άλλα, αλλα ήδη σας έχω κουράσει καλή συνέχεια λοιπόν και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αποδοχή !!
Everything happens for a reason, probably a good one!!!