Συνολο μαζι με ταχυδρομικα για Ελλαδα 245€ περιπου Εκανε να ερθει Ελλαδα 10 μερες. Βαλε και τα πλαστικα πισω απο τους καθρεφτες με τις θεσεις για tweeter που πηρα 8.5€ απο Σφακιανακη
Η εγκατασταση εγινε στο ΗΧΟΠΟΛΙΣ στο Γέρακα στη Μαραθώνος διπλα στον τεραστιο Σκλαβενιτη.
Ο τυπος ειναι σοβαρος επαγγελματιας, και εκανε παρα πολυ προσεγμενη δουλεια. Εφαγε χωρις πλακα σχεδον 5 ωρες στο αμαξι χωρις ουτε να πιει καφε. Για τους αποστάτες εκανε πατεντα και εκοψε τα παλια ηχεια κρατωντας τις βασεις κα βιδωσε τα καινουρια εκει. Ετσι γλυτωσα 40€. Οσο για μονωση, ειπε οτι δεν θα δω τόσο τεραστια διαφορα στον ηχο αφου τα watt της πηγης ειναι λιγα, αλλα θα δω μεγαλη διαφορα στο κοστος αφου ειναι παρακριβη.
Συνολο εργασιας λοιπον 80€ + ΦΠΑ το οποιο για 5 ωρες εργασια νομιζω ειναι παραπανω απο μια χαρα, ιδιως απο τη στιγμη που σχεδον παντου η εργασια ηταν 150€ αν αγορασω μηχανηματα απο αλλου, ή 90 με 100 αν τα επαιρνα απο αυτους. Αν εβαζα αποστατες θα ηταν 60€ αλλα θα εδινα και 40€ extra για αυτους, ενω τωρα πληρωσα 20€ το κοψε-ραψε των παλιων βασεων. Σε απλο ηλεκτρολογο δεν ηθελα να παω γιατι δεν ξερω αν θα ηξερε τι εκανε, ιδιως με το subwoofer. Αλλωστε ακομα και οι απλοι ηλεκτρολογοι ζητησανε 60-70€ και σιγα μην κοβανε τις παλιες βασεις να τις κανουν αποστατες. Θα τρυπαγανε τη λαμαρινα με τη μια!
Αρα με 325€ συνολικα εκανα δουλεια που αν την εκανα απο Ελλαδα θα πηγαινε τουλαχιστον 370€ τα μηχανηματα + 100€ εργασια
Οσο για το αποτελεσμα: ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!! Οτι χρειαζομουν. Ανεβηκε η ενταση (οχι πολυ αλλα αισθητα). Καθαρο μπασο με βαθος. Καθαρο πριμο. Εκλεισα παραθυρα, εβαλα κλιματισμο, και με ενα καλης ποιοτητας mp3 νομιζα πως ημουν σπιτι μου και ακουγα το home stereo.
ΔΕΝ ΕΝΔΕΊΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ: Να ακουμε μουσικη μαζι με τη γειτονια. Μπορει να ενοχλησει βαριά ως πρωτο οροφο απεναντι πολυκατοικιας αν ειναι βραδυ, ή εστω τα πρωτα τραπεζια στις καφετεριες της πλατειας. Δεν ειναι HI Fidelity ηχος, ομως ειναι καθαρος, τοσο ωστε να ακους ανετα μουσικη και οχι να νομιζεις οτι ακους γραμμοφωνο οπως ηταν πριν. Αλλωστε τι Hi Fi να εχεις οταν διπλα σου μαρσαρει παπι με κομμενη εξατμιση?
Αγαπητέ Μανώλη καλοριζικα, να τα χαρείς και να απολαύσεις τον ήχο των εξαίρετων νέων αποκτημάτων σου . Θα ήθελα πολύ να ακούσω το αποτέλεσμα Θα μπορούσες να έρθεις στον καφέ της Τετάρτης να τα ακούσουμε ; Πες μου πιο πολλά για το ενεργό sub κάνει δουλειά ;
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή, αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Φίλε Στέλιο απλά δεν ξέρω πως να κάνω την αναβάθμιση ! Υπάρχει κάπου να το διαβάσω πως γίνετε ;
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή, αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Συνηθως τις τεταρτες εχω να προσεχω τον μικρο, αλλιως θα ηθελα και εγω να σας δω καποια στιγμη. Οσο για το αποετλεσμα, ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Ιδιως το sub για 100€ που κανει (στη Γερμανια γιατι εδω κανει 200), ναι κανει δουλεια. Δεν τρανταζει τον τοπο αλλα ακους καθαρο μπασο
Γιωργος ΗΛΙΑΣ Η διαδικασία να αναβαθμίσουμε το Bosch είναι απλή, την κάνει μόνο του. Αρκεί να του ετοιμάσουμε το USB stick. Εδώ αναφέρω την όλη διαδικασία:
Αν θέλεις κάποια άλλη βοήθεια εδώ είμαι μπορώ και με Π.Μ. Αν ήσουν κοντά (εδώ που μένω) θα στο έκανα εγώ. Αν πηγαίνεις σε καφέ στην Αθήνα υπάρχουν NVitarades που κατέχουν το θέμα.
Θα κανω και εγω την αναβαθμιση. Δεν νομιζω ομως να δω διαφορα γιατι ηδη η αλλαγη του ηχου ειναι τεραστια, οποτε μια ελάχιστη διαφορα λογω update ουτε που θα φανει. Επειδη ομως ειμαι κομπιουτερας, θα την κανω γιατι αυτος ειναι ο κανονας: Οταν υπαρχει αναβαθμιση, την κανουμε, αρκει να ειναι επισημη και οχι δοκιμαστικη γιατι αλλιως γινομαστε πειραματοζωα.
Εγώ το πήρα τον Αύγουστο του 2018 Έχει την άναβαθμιση ;
Οχι. Δεν το εχω ουτε εγω που το πηρα 5/2019 Το update βγηκε πριν μερικες μερες. Μην περιμενεις ομως καμια διαφορα γιατι και εσυ εχεις αναβαθμισει τα ηχεια και ακουγονται απειρως καλυτερα.
Χάρη στην ευγενική κίνηση του φίλου μου Στάθη να μου δώσει το στικάκι ( σε ευχαριστώ πολύ )η αναβάθμιση έγινε σε λιγότερο από 20 λεπτά Μην με ρωτήσετε τι άλλαξε Δεν πρόλαβα καν να ακούσω Ευτυχώς έρχεται ΣΚ.
Η αναβάθμιση στα ηχεία έγινε .Ταυτόχρονα έγινε μόνωση στις δύο μπροστά πορτες και στο σημείο που είναι τα ηχεία στις 2 πίσω. Λοιπόν παιδιά τα ηχεία είναι κορυφή hertz αλλά η μεγάλη διαφορά προς έκπληξη μου ήταν η μόνωση στις πόρτες . Θα φτιάξω και τις δύο πισω για να ολοκληρωθεί σωστά το πρότζεκτ. Ο Χρήστος στο PAN CAR εγγυηση
Γιώργο οταν λές "η μεγάλη διαφορά προς έκπληξη μου ήταν η μόνωση στις πόρτες" τι εννοείς. Την διαφορα την είδες οσον αφορά τον ηχο ή στην μείωση του εξωτερικού θορύβου
Και στον ήχο την διαφορά την καταλαβαινεις κυρίως επειδή έκανα την μικρή μόνωση στα πίσω ηχεία οπότε έχω μέτρο σύγκρισης αλλά κυρίως στο δρόμο . Καμμία σχέση ακόμα και το κλείσιμο της πόρτας. Σκέψου πως ακούγεται ένας ντενεκες άδειος όταν τον χτυπάς και πως ένας γεμάτος με άμμο ,τέτοια διαφορα