Οκ για δωματιο ειναι ζορικα εως πολυ ζορικα ειναι αλλωστε 3 εβδομαδες μονο και ο προορισμος ειναι περιεργος για τετοια εποχη ,,,ειδικα εκει που εσεις εχετε κλεισει που ειναι κοντα στην μια ωρα απο τα υπολοιπα ζαγοροχωρια,τουλαχιστον απο booking com που κοιταξα γιατι aibnb δεν χρησιμοποιω!
Λετε για οσους ανησυχουν εχετε παραδοσιακο πασχα,,,,,,,,,,,,που ;;;;και πως ;;;
Δεν θελω να παρεξηγηθω απλα ρωταω γιατι ενα αοριστο θα εχει και παραδοσιακο πασχα δεν λεει κατι ,,,εγω δλδ που προσπαθω να κανω παραδοσιακο πασχα ,,,που σημαινει αρνια ψησιματα προετοιμασια κλπ κλπ και χρηματα που πρεπει να συμβαλλω,,,γιατι αλλοιως δεν γινεται ,,,,,τι θα πω στην οικογενεια ,,θα εχει παραδοσιακο πασχα;;;;;;
Και αν αντε βρουμε ,,,,και τελικα μαζευτουμε καμμια 15αρια θα μας φιλοξενησετε εσεις στο παραδοσιακο γλεντι;;
Επαναλαμβανω μην με παρεξηγησετε αλλα μια προταση δεν θα επρεπε να ειναι ολοκληρωμενη;;;
Γιατι αν πχ κλεισω στα ανω πεδινα ,,θελω 1,30 ωρα για να ερθω σε εσας και αλλο τοσο να γυρισω ,,,δυσκολο εως αδυνατο,οταν εχω φαει ενα κοπαδι αρνια.
Δεν προσπαθω να σας χαλασω το νημα ,,και αν νομιζετε κατι τετοιο σβυστε το ποστ μου .
Το θεμα φαγητο στις ταβερνες δεν το ακουμπαω ,,,δεν θα βρεις εκει να κατσεις τετοιες μερες ουτε σκαμνι ,,καλα κανουν και ρωτανε.
Αυτο ομως δεν ειναι προταση αυτο ειναι ανακοινωση ,,ειμαστε 2 οικογενειες θα παμε εκει, ειμαστε φιλοι θα μεινουμε κοντα θα ψησουμε κιολας και ολα τελεια,,,εδω δεν μιλαμε για μια μονοημερη μια οποιαδηποτε εποχη,,,εδω θελει οργανωση και για τον υπνο αλλα και για το φαγητο.
-
Με την ιδια λογικη Εγω θα παω Καρπενησι ,,οποιος θελει ας ερθει θα εχει και παραδοσιακο Πασχα ,,,off διαδρομες,,, διερευνητικες νυχτα μερα και οτι τραβαει η ψυχη σας

Φιλικα παντα ,,,,,,,,,,,,