AJAX Chat © 2007 StarTrekGuide
? Updates every 5 Seconds
Ως νέο μέλος βρήκα την ενότητα που πιστεύω έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το GVitara μου που είναι ακόμα συνεργείο χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.Ας περιγάψω με λίγα λόγια τι μου συνέβει.
Μετά από σερβις (λάδια,φίλτρα,βαλβολίνες μαμίσιες στο σασμαν,και γενικό έλεγχο κτλ)στην εθνική με 140-150 έχασε το συμπλέκτη(έπεσε στο πάτωμα) έχοντας κουμπωμένη 5η.Σταματάω στα διόδια,πληρώνω,ανοίγει η μπάρα και τέλος..Καμία ταχύτητα να μη μπαίνει στα σασμάν.Ούτε σβηστό δεν έμπαιναν ούτε τπτ.Με άφησε το Vitarάκι και επέστρεψα πίσω με οδική και κτελ.
Απο τον αριθμό πλαισίου βρήκα ότι έχει περαστεί μια ανάκληση σε κάτι τρόμπες συμπλέκτη.Στο συνεργείο δε βλέπουν διαρροή πουθενά και όταν κάνουν εξαέρωση φτιάχνει για μια μέρα και μετά ξαναγίνεται το πρόβλημα.Οι περισσότεροι λένε οτι με 1η και όπισθεν είχαν πρόβλημα.Όντως κάποιες λίγες φορές με 1η και όπισθεν τους προηγούμενους μήνες έκανε κάτι κολπάκια, αλλά όχι τίποτα ανησυχητικό.Εμένα το παρουσίασε με 5η σε πορεία.
Όποια ιδέα-βοήθεια από τους πιο έμπειρους (δεν είμαι μηχανικός)ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ.