Ο αισθητήρας, για να μη καταναλώνει άσκοπα μπαταρία, απενεργοποιείται όταν μείνει ακίνητος για κάποιο χρόνο, και ενεργοποιείται ξανά όταν κινηθεί.
Υ.Γ. Οι στροφές του τροχού μετρώνται, όπως και ο χρόνος και από αυτά υπολογίζονται όλα τα άλλα (ταχύτητα, απόσταση κλπ), θεωρώντας τη διάμετρο του τροχού γνωστή και σταθερή.
Για να γίνει αυτό που λές πρέπει να μετριέται και η απόσταση που τρέχει το αυτοκίνητο, όμως δεν υπάρχει κάποιο αισθητήριο για αυτό (εκτός αν θεωρείς ότι αυτό γίνεται με το GPS!!!!)
Και βέβαια η μεταβολή της διαμέτρου με την πίεση είναι ασήμαντη και είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθεί για να υπολογιστεί αξιόπιστα η πίεση.
Κι όμως υπάρχει και για την ακρίβεια λέγεται indirect tpms σε αντίθεση με αυτό των αισθητήρων πίεσης που είναι το direct. Έχω την αίσθηση (όχι βεβαιότητα) ότι έχουμε το πρωτο.
Παίδες διαβάστε τα παραπάνω και προσοχή στους λαστιχάδες να τους ενημερώνουμε για τους αισθητήρες για να μην τους καταστρέψουν όταν αλλάζουμε ζάντες λάστιχα κλπ.
ΟΚ, μάλλον έχετε δίκιο. Ανακουφίστηκα λίγο γιατί νόμιζα ότι έχουμε το "φθηνό" indirect tpms. Οπότε έχουμε αισθητήρες που μετράνε πραγματική πίεση, οπότε μάλλον δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα με μια normal αλλαγή διάστασης. Κι εγώ σήμερα φούσκωσα ένα λάστιχο με το κομπρεσοράκι και μου φάνηκε ότι ενώ είχα πορτοκαλί warning, μόλις έφτασε στην σωστή πίεση έσβησε αμέσως η προειδοποίηση και γύρισε στο νορμάλ άσπρο. Όλα αυτά με το αμάξι ακίνητο και με μηχανή σε λειτουργία. Οπότε μάλλον δουλεύουν σωστά οι αισθητήρες.
Μιας και το αναφέραμε, αν τελειώσουν οι μπαταρίες από τα tpms ή ξέρω εγώ χαλάσει ένας αισθητήρας, ποιο μοντέλο ακριβώς πας και αγοράζεις μετά και πώς προγραμματίζεται για να συνδεθεί με το αυτοκίνητο?
Έχει βάλει κάποιος πιέσεις που αντιστοιχούν σε ρύθμιση eco ; κοπανάει το αμάξι ; Ψηλώνει καθόλου ; Το λάστιχο καταπονείται περισσότερο; Έχει όντως οικονομία ;
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή, αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Πάντα στο eco τα έχω....το αστείο είναι πως με τα 55άρια κοπανάει λιγότερο από ότι με τα 60αρια.... Πώς γένεν ατό? Φαντάζομαι θα φταίνε τα πολύ μαλακά πλαϊνά του σκελετού τον conti...
Και εγώ 32 έχω σε όλα Κοπανάει όμως μάλλον θα φταίει το 55 προφίλ Όταν φτάσει η ώρα της αλλαγής ελαστικών θα πάω σε 60 προφίλ Με ότι αυτό συνεπάγεται . Κάπου είχα διαβάσει ότι με την πίεση σε eco Κερδίζεις και λίγο ύψος .
Οι ψαράδες ξέρουν ότι η θάλασσα είναι επικίνδυνη και η καταιγίδα τρομερή, αλλά ποτέ δεν έχουν βρεί αυτούς τους κινδύνους αρκετούς για να μείνουν στην στεριά.
Ενα εκατοστο θα παρεις 118,25 χιλιοστα ειναι το 55αρι προφιλ και 129 χιλιοστα στο 60 συνήθως το 60αρι προφιλ ειναι και λιγο ποιο φθηνά τα λαστιχα καλο ειναι παιδια που εχουν βαλει να μας πουν αν βλέπουν αλλαγες στην συμπεριφορά του αμαξιου
Εγω εχω κανει με 60 προφιλ 15000χλμ το εχω συνεχεια στην ρυθμιση eco στην υψηλοτερη τιμη αν θυμαμαι καλα 28 λεει 29 το εχω εκει κοπανει λιγο οπως ητανε το 55αρι σε comfort .Αλλα κερδιζω σε οικονομια γιαυτο το βαζω eco.Tον χειμωνα και οταν βγαινω εκτος το κατεβαζω comfort ανεση πας χαλικοδρομο και νομιζεις οδηγας σε ασφαλτο καμια σχεση με το 55.Και εχεις την αισθηση του ψηλωματος απο την πρωτη μερα μετα το συνηθιζεις .Δεν το μετανιωσα με καμια και θα ξαναβαλω την επομενη παλι 60.Αα και κατι που ξεχασα μου δινει την αισθηση οτι εγινε ποιο βαρυ το αυτοκινητο η ροπη του φαινεται μικρη.Αλλα αμελητεα στην επιλογη sport δεν το καταλαβαινεις ,μονο στο auto.Κατα τα αλλα φτανω στο σημειο να σκεφτομαι γιατι εργοστασιακα δεν το εβγαλαν με 60 προφιλ απορω Το 55αρι ας το εβαζαν στο s-cross.Στο vitara 55αρι με 18cm απο το εδαφος?ελεος σαν ξεβρακωτο φαινεται .Με το 60αρι γεμιζει ο θολος και το δειχνει ποιο τζιποειδες.
Τελευταία επεξεργασία από mitsosstr636r και Πέμ Δεκ 29, 2022 11:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Αφαίρεση παράθεσης!