SIAL έγραψε:batfalcon έγραψε:Για να λεμε τα σύκα σύκα... η αγορά ενός τέτοιου ψυγείου είναι φαινομενικά φθηνή. Αν βάλεις όμως στον λογ/μο τις δεσμεύσεις που έχεις όσον αφορά τον χρόνο, τις διαδρομές που θα αναγκαστείς να κάνεις για να βρεις πάγο και όλα τα συνπαραματούντα, πιστεύω, πως αν μία φορά αποφασίσεις να πας σε ένα Vertifrigo, η ένα Waeco, ναι μεν θα το πληρώσεις MIA ΦΟΡΑ ακριβά, όμως μετά θα λες , καλά έκανα και τα έδωσα. Θα έχεις καταψύκτη, που μ' αυτό δεν τον έχεις, θα έχεις αυτονιομία, που μ' αυτό πάλι δεν την έχεις, θα έχεις το ίδιο βάρος, (συμπεριλαμβανομένου του πάγου). Προσωπικά έχω πάρει πριν από 15 χρόνια το Vertifrigo, δεν με έχει αφήσει ΠΟΤΕ, και μάλιστα σε πιο αφιλόξενες συνθήκες απ του αυτοκινήτου, γιατί το είχα στο φουσκωτό και έφαγε μπουγέλα κατά καιρούς.
Τέλος όσον αφορά την ενέργεια που καταναλώνει, του αρκεί μια 60αρα μπαταρία για να σου παρέχει ψύξη περί τις 24 με 36 ώρες, αδιαλείπτως. Εαν συνδέσεις και το Φ/Β, δεν θα ασχοληθείς ξανά με το θέμα. Η θα βάζεις μπρος το μοτερ για κανα 15 λεπτο να στην φορτίσει.
+1.000 !!!!! Είμαι και εγώ στο ψάξιμο για κάτι αντίστοιχο. Καλοκαιράκι έρχεται και πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε ολίγον ..... πάγο όποτε θέμε και όχι μόνο!!!!![]()
![]()
![]()
Ολιγον...παγωμενο αιμα

Και αλλη μια απορια εχω...μεσα στην ντολυ που θα χωρεσ;;

Περαν του αστειου,για οτι θες και μπορω,εδω ειμαι παντως και θα κοιταξω και για τα ηλεκτρικα φορητα μπας και τα εχουν σε προσφορα