Περάσαμε ένα υπέροχο και περιπετειώδες διήμερο στα βουνά της β.Εύβοιας!!!
Η παρέα, όπως πάντα άλλωστε, ήταν όλα τα λεφτά, με πολύ όρεξη για χαβαλέ αλλά και δουλειά όπου χρειαζόταν και.......χρειάστηκε αρκετά...
Ο καιρός ήταν καταπληκτικός με πολύ ζέστη και τις δύο μέρες και με μια τρομερή φεγγαράδα τη νύχτα, η οποία μας βρήκε μαζεμένους γύρω απ'τη φωτιά να τρώμε και να πίνουμε και λογαριασμό να μη δίνουμε...
Το τερέν ήταν όπως το περιμέναμε, από τελείως ίσωμα μέχρι τα χαντάκια που σε καταπίνουν για πλάκα και τη λασπουριά που περνάς μόνο με 40άρια λάστιχα, 7500cc, 420Ps και αν...
Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σάββατο καταφέραμε να αχρηστέψουμε προσωρινός τρεις εργάτες
Μόνη παραφωνία και κάτι που με "χάλασε" ολίγον, χωρίς φυσικά να επηρεάσει την διάθεσή μου, ήταν ότι την Κυριακή, παρ'όλες τις δυσκολίες που βρήκαμε όσο ήμασταν εκτός δρόμου, την περάσαμε στην άσφαλτο και ξεκινήσαμε πολύ νωρίς για την επιστροφή με αποτέλεσμα μία ώρα νωρίτερα από την ώρα που υπολόγιζα και θα ήθελα να βγαίναμε απ'το βουνό, εγώ να είμαι στο σπίτι

Δεν το χορταίνω το βουνό λέμεεεεεεεεε
Δεν πειράζει όμως, κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι, αλλά το νου σας....την άλλη φορά αν δεν νυχτώσει εγώ άσφαλτο δεν πατάω
Πάμε με το φωτορεπορτάζ

- Μπαίνοντας χώμα

- Νωρίς νωρίς πήραν μπρος τα αλυσοπρίονα

- Εδώ μπέτωσε ο Οδυσσέας
Συνεχίζεται...