PGP έγραψε:Πως ξέρεις εσυ αν έχω εγω 70 ή 80 ή 50% διαπερατότητα για τα εμπρός τζάμια για να συζητήσουμε?
Καπου έχω βάλει αν θυμάμαι καλά ότι είναι καπου κάτω από τα όρια, όποτε γιατί ασχολείσαι με αυτό?
PGP έγραψε:Φανή το δικό μου εμπρός είναι λιγο πιο σκούρα. Και έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση και σκουροτητα των πίσω τζαμιών.
Όποτε οταν το βλέπεις νομίζεις ότι είναι όλα τα τζάμια ίδια.
Μόνος σου το είπες δεν το έβγαλα απο το κεφάλι μου!!! Για να έχεις 70% πρέπει να είναι διάφανη και αφού δεν είναι, ΔΕΝ είναι και νόμιμη!! καθόλου δεν θέλω να ασχοληθώ, εσύ τα γράφεις και σου απαντάω ανάλογα.
JOHNV6 έγραψε:και εφ όσον απαγορεύεται τελείως για εμπρόσθιο παρμπρίζ δεν το συζητάμε καν για την ύπαρξη αυτοκόλλητου.
Ο νόμος ποτε στο επιτρέπει!??? Πες μας. Σε ποιες περιπτώσεις???
διαφωτησέ μας εσύ που ξέρεις τον νόμο απέξω...
JOHNV6 έγραψε:Δεν είναι αρμόδιος ο κάθε τοποθετητής όπως ξαναείπα να πιστοποιεί χαρτιά κρατικού φορέα νοσοκομείου ή ότιδήποτε άλλου και να βάζει όπου θέλει ότι θέλει.
Δηλαδη αν έρθει κάποιος με χαρτί από Δ. Νοσοκομείο για να βάλει μεμβράνες στο μαγαζί σου, ΕΣΥ θα αρνηθείς να του βάλεις??? Και να βάλεις και το πιστοποιητικό???
όπως διάβασες και πιο πάνω δεν είναι αρμόδιος ο τοποθετητής να το κάνει!
JOHNV6 έγραψε:Το χαρτί το ίδιο του προβλήματος ή οποιουδήποτε άλλου ιατρικού θέματος έχεις, κάνει τις μεμβράνες νόμιμες ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ!!!!!!!!!! δεν έχει το δικαίωμα να τις πιστοποιήσει με αυτοκόλλητο ο εγκαταστάτης ρε συ!! τι δεν καταλαβαίνεις?
Αρχικά, δεν είναι μονο τα ιατρικά στις εξαιρέσεις... κατά τον νόμο.
Κατι έχεις μπερδέψει... ποιος μίλησε για ιατρικά? Μίλησα εγω πουθενά για ιατρικά? Εσυ έχεις μιλήσει για ιατρικά όπως και το ότι δεν είναι δυνατόν να μπει αυτοκόλλητο στα εμπρός παράθυρα.... όπως βλέπεις γίνεται να μπει, και ίσως εσυ να μην θέλεις να το βάλεις για να μην έχεις σκοτούρες από τον καθένα... δικαίωμα σου. Όμως δεν είναι έτσι. Οποίος ψάχνει και κάνει έρευνα αγορά θα απαιτήσει να του βάλουν και το αυτοκόλλητο στα εμπρός παράθυρα αν η διαπερατότητα είναι σύννομη. Και αυτό είναι μέσα στην συμφωνία με τον εγκαταστατη που θα τα τοποθετήσει. Αν το παληκαρι που έβαλε πριν από λίγες μέρες ήξερε και είχε διαβάσει το φόρουμ θα είχε τωρα αυτοκόλλητο.
Εγώ έχω μπερδέψει?? δεν είναι δυνατόν να μπουν όταν οι μεμβράνες δεν έχουν την διαπερατότητα που ορίζει ο νόμος!αυτό είπα!!! όταν είναι δεν υπάρχει κανένα θέμα. οι δικές σου δεν την έχουν όπως είπες εσύ ο ίδιος είναι σκούρες άρα για πιο πράγμα μιλάμε??? μιλάς για έρευνα αγοράς και ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ για να σου βάλουν αυτοκόλλητο?????? η δικιά σου δεν είναι σύννομη λοιπόν βάση διαπερατότητας όπως είπες μόνος σου παραπάνω είναι σκούρες, άρα για τι απαιτήσεις μιλάμε? μήπως οι απαιτήσεις είναι βάζω ότι μου αρέσει αλλά αυτοκόλλητο θα μου βάλεις 70%??? ρίξε και ένα αυτοκόλλητο 75% στο μπροστινό ή ένα UV CLEAR και ήμαστε οκ??? τώρα ήμαστε νόμιμοι και βγαίνουμε έξω και απαιτούμε απο τον κάθε ελεγκτικό οργανισμό να είναι πιστοποιημένος και το παίζουμε καμπόσοι??? και τελικά δεν είπες ποτέ πως είναι νόμιμο το αμάξι σου με σκούρες μεμβράνες εμπρός. σε ερωτήσεις η απάντηση σου ήταν αυτή
PGP έγραψε:Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και εξαιρέσεις που μπορεί να βάλεις νόμιμα φίμε και να σου βάλουν και αυτοκόλλητο. Εγώ έχω σε όλες αυτοκόλλητακι νόμιμα.
Για το τριτο θεμα... Το ότι εχω εγώ παντου, ειναι δικό μου θέμα. Απλά το ανάφερα για να δουν τα παιδιά ότι όλα είναι δυνατόν να γίνουν νόμιμα.
θα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτό και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που μας διαβάζουν για να ξέρουμε και τον τρόπο. Και αφού είσαι τελείως αντίθετος σε αυτά που λέω εγώ και εδώ είναι μια δημόσια συζήτηση που εκτίθεσαι και εσύ και εγώ, δεν είναι δικό σου θέμα μόνο. Ανάλυσε μας το πως και θα σε παραδεχτώ εγώ πρώτος απο όλους.
PGP έγραψε:Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έχεις μανουριασει που κάποιος έχει βάλει στο παρμπρίζ ΝΟΜΙΜΑ μεμβράνη.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ! ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

γελάω απίστευτα να ξέρεις....
panoshm έγραψε:Θα παρακαλέσω θερμά να μείνουμε στο θέμα

Πάνο συγνώμη για το off topic αλλά όταν λέγονται κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίζουν και να δίνονται απαντήσεις για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις λανθασμένες. Αν θέλεις ανοίγουμε ένα άλλο θέμα και τα συζητάμε εκεί να μην χαλάσουμε του ανθρώπου το νήμα.