JOHNV6 έγραψε:PGP έγραψε:Όποτε συμφωνία από την αρχή για τα αυτοκόλλητα πιστοποίησης και για το χαρτί.
???PGP έγραψε:Χωρίς αυτοκόλλητο σημαίνει χωρίς πιστοποίηση.
Μπορεί να την εχετε βάλει εσείς καπου άλλου, και έτσι δεν αναλαμβάνει ευθύνη ο εγκατάστατης.
Όλα τα αλλά είναι περιττά.PGP έγραψε:Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες και εξαιρέσεις που μπορεί να βάλεις νόμιμα φίμε και να σου βάλουν και αυτοκόλλητο. Εγώ έχω σε όλες αυτοκόλλητακι νόμιμα.
φίλε μου κάπου κάνεις λάθος.
Συμφωνίες με τον εγκαταστάτη δεν γίνονται!!! είναι υποχρέωση του να πιστοποιήσει κατά τον νόμο ότι αυτός ορίζει και όχι ότι θα θέλαμε εμείς να ορίζει!!!
Η βάζεις τις νόμιμες και έχεις αυτοκόλλητο και σήμανση ή δεν βάζεις τις νόμιμες και δεν έχεις αυτοκόλλητο, Τόσο απλά! Και αυτό δεν το λέει ο κάθε εγκαταστάτης επειδή του ήρθε αλλά επειδή αυτό ορίζει ο νόμος.
Καμμία κατηγορία και εξαιρέση δεν υπάρχει απο την μεριά του εγκαταστάτη απο την στιγμή που δεν ορίζει κάτι τέτοιο ο νόμος!
Οι εξαιρέσεις βεβαίως και υπάρχουν αλλά δεν μπορεί κανένα μαγαζί να βάλει αυτοκόλλητο νομιμότητας σε τζάμι απο την στιγμή που δεν είναι! Αν πχ έχει κάποιος έχει χαρτί για οποιοδήποτε ιατρικό θέμα και επιβάλεται να έχει το όχημα του μεμβράνες παντού, μόνο με το συγκεκριμένο χαρτί και επιδεικνύοντας το είναι νόμιμο το όχημα! Ητε σε ΚΤΕΟ ήτε σε έλεγχο απο αστυνομικό όργανο. Οχι απο το αυτοκολλητάκι του εγκαταστάτη που δεν του επιτρέπεται να βάλει έτσι και αλλιώς. Δεν είναι γιατροί οι μεμβρανάδες ούτε κρατικός φορέας για να πιστοποιούνε το κάθε χαρτί που θα τους φέρνει ο εκάστοτε πελάτης.
Δεν μπορεί κανένας να πιστοποιησει πχ εμπρόσθιο παρμπρίζ απο την στιγμή που ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται!! Κανείς όμως!! Κρατικός φορέας μόνο μπορεί να κάνει εξαίρεση.
Αρα λοιπόν, απλά να ξέρεις ότι στο τελευταίο που είπες είσαι λάθος και αν σου έχουν βάλει αυτοκόλλητο είναι και οι εγκαταστάτες λάθος και σίγουρα το αυτοκολητάκι δεν δείχνει την νομιμότητα του οχήματος σου.
Για το πρωτο θεμα....Δεν νομίζω ότι είμαι λάθος κάπου... Διάβασε τι λέω λίγο καλύτερα. Όταν θα πας και θα ρωτήσεις για το προϊόν όπως θα ρωτήσεις για την τιμή θα πρέπει να ρωτήσεις και για τις υπόλοιπες λεπτομέριες.
Τι θα σου βάλει πόσο νόμιμο είναι για την κατηγορία πελάτη που είναι και στο τέλος τι χαρτιά θα πάρεις και τι πιστοποιητικά. Η δουλειά τι θα περιλαμβάνει από διαδικασία, και το κόψιμο στο τελος πως θα γίνει. Όλο αυτό είναι η συμφωνία με τον εγκατάστατη... Ποιο είναι το λαθος; Αν μου κάνει προχωράω αν όχι πάω αλλού.
Για το δεύτερο που διαφωνεις;;;
Για το τριτο θεμα... Το ότι εχω εγώ παντου, ειναι δικό μου θέμα. Απλά το ανάφερα για να δουν τα παιδιά ότι όλα είναι δυνατόν να γίνουν νόμιμα.