Περιμενω και το δικο μου σε 2 μηνες περιπου, ενα 1.4 GL+ βενζινης τετρακινητο σε ασημι χρωμα.
Τα δωρακια θα ειναι:
1. Ρεζερβα
2. Ρολόι ιδιο με του GLX
3. Αισθητηρες παρκαρισματος πισω.
Εσεις τι πηρατε σαν δωρο και τι τελικα αξιζε;
Υπαρχει κατι που μετανοιωσατε που το βαλατε και προτιματε να ειχατε ζητησει κατι άλλο;
Επίσης:
Σαν εξτρα σκοπευω να βαλω τα φωτακια που δινει η αντιπροσωπεια στα ποδια οδηγου - συνοδηγου (ειχα παλια σε ενα grand vitara και μου αρεσαν πολυ).
Θα αλλάξω ηχεια μπρος - πισω με Hertz, με tweeter στους καθρεφτες (8€ κανουν τα πλαστικα καπακια) ισως και ενα μικρο sub κατω απο το καθισμα, αναλογα με το τι θα ζητησει για τη συνολικη τοποθετηση στη ηχοκινηση (χαλανδρι) ή στον καλογεροπουλο (ψυχικο). Σκοπευω να ζητησω εκει να μου βαλουν και τα φωτακια γιατι η αντιπροσωπεια ζητησε 30€ να τα αγορασω και 80€ να τα τοποθετήσει!
Κοτσαδορο Α ΕΛΛΑΣ γιατι εχω τραιλερ και αυτον εχω και τωρα.
Μπαρες οροφης ATERA γερμανικες γιατι εχω μια μπαγκαζιερα της ιδιας μαρκας εδω και 10 χρονια και ειναι αψογη, πολυ γερη και με λογικη τιμη.
Αεροτομη απο εναν που ειδα εδω στο φορουμ οτι φτιαχνει για grand vitara. Τον πηρα τηλεφωνο και ειπε οτι οπου ναναι θα φτιαξει και για vitara και μαλιστα δινει εκπτωση λογω του forum!
Πηρα και μερικες ιδεες απο εναν φιλο που εχει βαλει ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΙΝΑ οπως λεει,αλλα αστο λιγο να δω εντυπωσεις αν αντεχουν,