kaliakouda έγραψε:γιατί ο κόσμος έχει γίνει τόσο κακός και για ψηλού πήδημα σου καταστρέφει την περιουσια?(και χωρίς να έχει όφελος).
Κατ' αρχάς λυπάμαι πάρα πολύ για την ζημιά που σου προξένησαν
Όμως αν εμένα μου τράβαγες στην άκρη την μοτοσυκλέτα μου θα αντιδρούσα πολύ χειρότερα.
Και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το δικό σου αμάξι είναι 'περιουσία' και του αλλουνού το μηχανάκι Δεν είναι, που στο κάτω-κάτω δεν γνωρίζεις με τι κόπο το απέκτησε

Με όλα αυτά δεν παίρνω το μέρος κανενός αλλά επειδή μου το ξαναέκαναν πριν 1 μήνα και κόντεψα να τον .....,αφήστε καλύτερα στην ησυχία τους τα μηχανάκια και βολέψτε 'τα κουτιά' σε άλλη θέση
φιλε καλιακούδα κυκλοφορώ με μηχανάκι και μηχανή από 12 ετών με 7 μηχανάκια και μηχανές κατά καιρούς στην κατοχή μου και συμμετοχές σε scrabble από 16 ετών.
σέβομαι και προσέχω τα μηχανάκια στο δρόμο όσο δεν μπορείς να φανταστείς γιατί τα έχω περάσει και ξέρω ότι δεν σε προσέχουν τα αυτοκίνητα,
εδώ όμως το πρόβλημα δεν είναι το μηχανάκι, είναι ο άρρωστος τύπος που έκλεισε τo parking χρησιμοποιώντας το μηχανάκι...
δεν έχω κλείσει ποτε με τι μηχανή 2 parking αυτοκινητου για να τα καβατζωσω για τo αμάξι η επειδή έτσι γουστάρω! και αν τo έχω κάνει καταλάθος δεν αντέδρασα όταν μου το μετακίνησαν για να παρκάρουν επειδή ψάχναν μια ώρα...
για να παρκάρεις με τι μηχανή θες τo πολύ 10 δευτερα σε οποιο σημείο θες.
αυτό σε κάνει να μην σέβεσαι τους άλλους?
η περιουσια του καθενός είναι αξιοσέβαστη με οποιον τρόπο την απέκτησε και ότι αντικείμενο και να είναι αυτό.
εγώ δεν χάλασα τίποτα κανενενος, ούτε έδειξα ότι δεν σέβομαι την περιουσια του αλλου, απλά τo μετακίνησα λίγο γιατί έψαχνα σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου από τo σπίτι μου για 45 λεπτά στις 11:30 τo βραδυ και δεν έβρισκα γιατί άλλος έχει πιτσαρία, άλλος έχει συνεργείο, άλλος έχει ψεύτικες πινακίδες αναπηρου,άλλος έχει κλείσει γιατί περιμένει φορτηγό, άλλος είναι βουλευτής κλπ.
αντίθετα αυτός ο κ@ργιολης μου κατέστρεψε το αμάξι χωρίς κανέναν σημαντικό λόγο.
αν εσύ από όσα έγραψα ποιο πάνω κατάλαβες ότι εγώ δεν σεβάστηκα την περιουσια του τι να σου πω???
ίσος τo πρόβλημα είναι ότι μεγάλωσα σε επαρχία και εκεί λύναμε αυτά τα ηλίθια προβλήματα αντρίκεια και όχι με πουστιές πίσω από την πλάτη.
(ας άφηνε ένα σημείωμα να μην του ξαναπιραξω το μηχανάκι η να μου τo έλεγε)
αν εσύ αντιδρούσες χειρότερα όπως γραφεις ποιο πάνω από εμενα δεν θα πάρεις μπραβο...
να τελειώνω, την αγάπη για την μηχανή και ολόκληρη την ιδεολογία δεν την κάνει ούτε η μαγκια ούτε ένα avatar...
και τo για να μην παρεξηγηθώ... μην τo λες σε εμενα γιατί δεν γίνετε να μην παρεξηγηθείς με αυτό που έγραψες.
όπως και να έχει η γνώμη σου είναι σεβαστή, ελπίζω και η δικια μου...