από batfalcon » Τρί Φεβ 12, 2019 12:39 pm
Εχω ταξιδέψει και με τα δυο. Και σε κ@λόδρομους και σε άσφαλτο. Στο QQ ήμουν συνοδηγός, στο NV οδηγός φυσικά. Diesel και τα δύο, 4κινητα, το δικό μου αυτόματο.
Στον αυτοκινητόδρομο το QQ πήγαινε με την ίδια άνεση που παει το Vitara, ούτε καλύτερο, ούτε χειρότερο. Ανέβηκε κάποια στιγμή στα 180+, δεν ακουσα παρά μόνο το θόρυβο του μοτερ και του αέρα για να είμαι ειλικρηνής.
Στο χώμα, δεν έχουν καμία σχέση. Το QQ παρκάριζε σε ένα στενό, πάνω εκεί στο Πωγώνι, (ξέρεις που είναι ; ), όπου αναγκαστικά έπρεπε να κάνει μανούβρα και να γυρίσει από κεί που κατέβηκε. Ο δρόμος σε ελλεινή κατάσταση. Τσιμέντο που που έχει αποσαθρωθεί από τα χιόνια και στην ουσία είναι χαλίκια και σκόνη από το τριμένο τέως σκυρόδεμα. Καθε μέρα που ήθελε να μανουβράρει άφηνε τα λάστιχα του εκεί! Θες από απειρία, θες επειδή το αυτοκίνητο, δεν καταλάβαινε πότε να βάλει και τους 4, η μισή μανούβρα ήταν σπινάροντας!
Περιττό να σου πω πως το Vitara, την είχε στο τσεπάκι την κατάσταση. Ασε που έχοντας το Lock, προλαβαίνεις καταστάσεις!
Τέλος, αν έχεις την δυνατότητα να πας για καινούργιο, είναι ανοησία να ψάξεις για μετ/νο.
Suzuki Vitara 2018 GL+ 1.6 diesel Auto (TCSS) All Grip.
The ONLY Difference between Men and Boys is the price of their toys.