Τα περάσαμε τέλεια και σε αυτή την πίτα! Πολλά μπράβο στην ομάδα διαχείρισης για το όλο επιτυχημένο event Λίγες φωτό και από εμένα εδώ και σε άλλο ποστ φωτό από την κάθοδο μου και το τριήμερο. Πολλά ευχαριστώ στον φίλο και αδερφό Τζιβιτζόνη αλλά και τον άπαιχτo Ted23 Να είμαστε καλά να ανταμώνουμε και ...... ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
Σας ευχαριστούμε όλους που τιμήσατε το club με την παρουσία σας! Ήταν ένα 3ήμερο παρέα με φίλους παλιούς αλλά και νέους το οποίο δεν αφήνει τίποτε άλλο στη σκέψη παρά μια γλυκιά ανάμνηση αλλά και την επιθυμία να ξαναβρεθούμε σε όμορφους τόπους
Οι απώλειες που μας άφησε το τρισκατάρατο 2018, ήταν παραπάνω από εμφανείς, Γιώργο μας λείπεις....
Παρόλ' αυτά η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, ακόμα και οι λίγοι που ακύρωσαν τελευταία μέρα, ήταν για λόγους υγείας... 157 συμμετοχές δεν τις λες και λίγες αν σκεφτεί κανείς ότι λόγω απόστασης πάρα πολλοί ακόμα φίλοι μας δεν μπόρεσαν να παρερευθούν, επιφυλασσόμαστε όμως, για αυτό να είστε σίγουροι Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά για να πάμε το vitaraclub ακόμα παραπέρα Τα καλύτερα έρχονται
Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα παιδιά της Ομάδας Διαχείρισης που χωρίς αυτούς τίποτε δεν θα ήταν εφικτό Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και το 2019 να φέρει τα καλύτερα σε όλους μας!
Μερικές φωτογραφίες λοιπόν, άλλες από εμένα, άλλες δια χειρός GEORGE.B
(2πλό κλικ για max ανάλυση)
Σε αυτό το "δρόμο" θα θέλαμε να μπούμε για νυχτερινή την Παρασκευή.... αμ δε.. 1m χιόνι!!!!
Ναι, ναι.... εκεί μέσα!!!
Πανούση κατά κει θα ήθελες να πάμε?
Πανούση δώσε λύση....!!!!
Συνεχίσαμε μέχρι που το δικό μου δεν μπορούσε να κόψει άλλο....
...και πήρε τα ηνία ο SIALκουλας με το κατσικάκι του :)
...και μετά τον SIAL σειρά είχε ο Σακκάς...
Λίγο πριν φτάσουμε στο χιονοδρομικό, ο Σακκάς συνάντησε δυσκολίες... ευκαιρία για αυτοφωτογράφιση!!!
...οπότε και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής
Στην ταβέρνα το Σάββατο ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει
Τα αυγουλάκια προσφορά του αγαπητού μας ΔΙΑ
Tzivitzoni άσε τις οδηγίες από ψηλά και κατέβα.... :mrgreen:
Μερικά μόνο από τα 33 παιδάκια που είχαμε φέτος μαζί μας! Ζωή να έχουν!!!
Υπέροχες φωτογραφίες και πρέπει να περάσατε υπέροχα εύχομαι και του χρόνου. Λυπάμαι πολύ που δεν μπορούσα να έρθω μαζί σας αλλά υπήρξαν πολλά προβλήματα. Μακάρι του χρόνου να μπορέσω να έρθω στην επόμενη πίτα του κλαμπ μας.
Η οικογένεια του Vitaraclub βρέθηκε και φέτος, για την 11η κοπή της πίτας του αγαπημένου μας club!!!!!!!! H πολυπληθής Vitaro-οικογένειά μας, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις μας, βρέθηκε,αγκαλιάστηκε,γέλασε και γλέντησε από καρδιάς!!!!!!!!!! Αυτό επιδιώκουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να θέλουμε!!!! Η σχέση μεταξύ μας είναι τόσο δυνατή γιατί είναι αμφίδρομη, έχουμε χημεία, πως να το κάνουμε!!!!! Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους φίλους που παραβρέθηκαν στην γιορτή μας!!!!!! Μακάρι του χρόνου να είμαστε διπλάσιοι, τουλάχιστον......... Φίλε Λάζαρε σε ευχαριστούμε πολύ, για άλλη μιά χρονιά, για την καταπληκτική σου πίτα!!!!!!!!!!
Να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και τα καλύτερα για όλους μας!!!!!!!! Και του χρόνου σύντροφοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φίλε ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΟΛΩΜΟΣ καλημέρα.Για να μπορείς να συμμετέχεις στις συζητήσεις μας πρέπει να περάσεις από την ενότητα αυτή και αφού ανοίξεις ένα νέο θέμα να μας πεις δύο λόγια για σένα και το αυτοκίνητο σου από που μας γράφεις και να σε καλωσορίσουμε. Επίσης μπορείς να διαβάσεις θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη λειτουργία του φόρουμ.
καλημερα σας.ως νεο μελος θα με ενδιεφερε συμμετοχη σε πιθανο προορισμο της ομαδας στην περιοχη μου(λαρισα/θεσσαλια),με το καλο να βρεθουμε, να γνωριστουμε και να πουμε για τα κοινα μας ενδιαφεροντα(φυση, εκκδρομες, μηχανοκινητος αθλητισμος..)