Καλημέρα σε όλους σας από εμένα. Το όνομά μου είναι Ανδρέας είμαι 42 ετών , παντρεμένος (δις) και περιμένω αυτές τις ημέρες την γέννηση της κόρης. Έχω ήδη έναν γιό τον Νικόλα 15 ετών ενώ και η Κατερίνα έχει έναν γιό τον Ντίνο 12,5 ετών. Οπότε καταλαβαίνετε ότι -θα- είμαστε μια 5μελής ομάδα έτοιμη για όλα! Μένουμε στο Μαρούσι κοντά στην Νεραντζιώτισα όμως εγώ γεννήθηκα (και κατάγομαι) στην Κοζάνη οπότε δηλώνω βέρος Μακεδόνας!
Μέχρι το 2006 είχα ένα θαλασσί JIMNY με το οποίο έκανα τις ωραιότερες διαδρομές της ζωής μου . Μετά αγόρασα ένα μπλέ New Grand Vitara το οποίο πούλησα αρχές του 2008 και τον Μάρτιο πήρα ένα μαύρο 5πορτο N.G.V.Μου αρέσουν οι εξερευνήσεις στα βουνά -κυρίως- και σε κάθε μέρος που έχει ενδιαφέρον μακριά απο τον πολύ κόσμο. Γενικά δεν είμαι οπαδός των έντονων μετατροπών στα αυτοκίνητά μας καθώς πιστεύω ότι από την κατασκευή τους έχουν τεράστιες δυνατότητες κίνησης σε μέρη που οι περισσότεροι απο εμάς ούτε έχουμε φανταστεί. Άλλωστε ,νομίζω , ότι οι πιο πολλοί αγοράσαμε αυτά τα αυτοκίνητα για να μπορούμε να κινούμαστε σε κάθε είδους έδαφος πραγματοποιώντας εκδρομές - εξερευνήσεις χωρίς όμως ακροβατικά και ουσιαστικά άσκοπες καταπονήσεις του οχηματός μας.
Όνειρο ζωής έχω την πραγματοποίηση εκδρομής - περιήγησης - γνωριμίας-εξερεύνησης, των χαμένων πατρίδων στην Τουρκία (αρχικά) . Η προτασή μου περιλαμβάνει ως διαδρομή (περιληπτικά) ως εξής: Αθήνα-Έβρος , Κωνσταντινούπολη , Πόντος-Καπαδοκία ,ακτές Μικράς Ασίας και επιστροφή μέσω Χίου. Επομένως όσοι πιστοί επεξεργατείτε την πρόταση ώστε (του χρόνου?) να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.Υπολογίζω ότι χρειάζονται 15-20 ημέρες και τουλάχιστον παρέα 4 αυτοκινήτων.
Αυτά τα λίγα για μένα και ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε δύναμη και διάθεση για περιπέτειες !