από SerVitarakias » Σάβ Ιαν 19, 2019 11:12 pm
Απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήμουν σε Τζίπ. Το είχε πάρει ο πατέρας μου το 1983, βέβαια τοτε δεν υπήρχαν πολλές επιλογές αμερικάνικο Renegade ή αγγλικό Land Rover και με παρτικόφ απο πισω μάλιστα αλλιώς δεν έβγαζες ΑΜ πινακίδες. Ειχε μηχανή Isuzu πετρελαίου 2,4 λίτρων. Το προβλημα απο την αρχη ηταν ο μικρός λεβιές για το διπλό διαφορικό και τις αργές, έπρεπε να τσουλάει λίγο για να μπούν. Και οταν λεμε αργό διαφορικό μιλάμε για πολυ αργό. Κατα τα άλλα ήταν κατι σαν Unimog και όταν πριν λίγα χρόνια ακούσαμε οτι θα περάσουν ΚΤΕΟ το σκοτώσαμε. Ολα τα άλλα αυτοκίνητα που είχαμε (με εξαίρεση ένα Opel) ηταν Suzuki: Swift, Alto και Ignis 4X4. Το μυαλό μου εμένα ηταν όμως πάντα στις αργές σχέσεις. Δε το κρύβω οτι είμαι ερωτευμένος με το καινούριο SUZUKI JIMNY, αλλά η οικονομική δυσπραγία παράλληλα με τις οικογενειακές υποχρεώσεις με οδήγησε στην αγορά του τετράπορτου παλίου Vitara... και δεν το μετανιώνω ουτε στιγμή.
Τα λέμε παιδιά ... επειδή εγω ήρθα για να μείνω.
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία.
-Ισοκράτης