Ειδικός (γελάμε τώρα!!

) Νο.1 έφτασεεειι!
Καλώς ήρθες φίλε εις το κλαμπ! Είσοδος ελεύθερη!
Έχω το GV που βλέπεις στην υπογραφή μου παρακάτω. Για 4μελή οικογένεια συστήνεται με επιφύλαξη (λόγω μηδαμινού χώρου στο πορτ-μπαγκάζ) ΕΚΤΟΣ κι αν πάρεις και μια μπαγκαζιέρα! Εγώ σε διακοπές που το χρησιμοποιώ με φουλ συμπράγκαλα camping για 4 άτομα είναι μια χαρά (
με την προϋπόθεση αι γυναίκαι να μην έχουν κουβαλήσει τη μάνα τους και τον πατέρα τους μαζί!!!)
Τώρα από δέμα δυνατοτήτων εκτός δρόμου και γι'αυτά που θες είναι ΥΠΕΡ-αρκετό! Αφού να φανταστείς ακόμα κι ένα Maverick θα σου κανε! (Γειά σου Σπύρο!

)
Το 1.6 μου καίει (ως επί το πλείστον σε πόλη) περί τα 10-11lt/100km. Σε ταξίδι άμα πας χαλαρά καίει λιγότερο (έχω φτάσει και κατανάλωση στα 7.5lt). Το ζήτημα είναι ότι ο κινητήρας του είναι λίγος για το βάρος του, οπότε φαντάσου ταξίδι με 4 άτομα και λίγα πράματα... ΑΝ ΟΜΩΣ δεν είσαι από τους βιαστικούς μια χαρά θα σε πάει. Πάτρα - Ορεστιάδα με 3 στάσεις για ψιλό μόνο και δεν κουράστηκα

Κατά τα άλλα τη δύναμη για να κάνεις π.χ. μια ρεπρίζ για προσπέραση δε θα την έχεις και τόσο εύκολα! Θα ιδρώσεις!
Ελπίζω να σου έδωσα το στίγμα για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά θυμήσου ό,τι είπα είναι και καθαρά θέμα χρήσης από τον συγκεκριμένο οδηγό