tedy έγραψε:Εντυπωση μου κανει και μαλιστα πολυ μεγαλη που βλεπω σε αργη κινηση καποια πραγματα αλλα δεν μπορω να πω οτι δοκιμη με βολιδα αεροβολου σε τζαμι ή χαρτι, δικιμη σε βαλιστικη ζελατινη με τοσο μικρο κυβο ζελατινης που δεν μπορει κανεις να διαπιστωσει την καταστροφη των ιστων που προκαλει ο καθε τυπος βληματος και ακομα περισοτερο δοκιμη με σκαγια σε στοχο αεροβολου και μαλιστα απο μικρη αποσταση οτι ειναι βλητικες δοκιμες, κατα την γνωμη μου καποιος τρελακιας αμερικανος διεθεσε το χρημα για τον εξοπλισμο και παιζει στο σπιτι του. αν κανω λαθος διορθωσε με δεν εχω κανενα προβλημα αλωστε οσα χρονια ασχολουμε με το αθλημα αυτο συνεχεια μαθαινω και ειμαι σιγουρος οτι και εσυ γνωριζεις οτι η βλητικη σαν επιστημη δεν εχει ορια.
φιλικα,
Με συγχωρείς αλλά απο ότι κατάλαβα τώρα γνωρίζεις το θέμα.
Την παρουσίαση αυτού του πόστ την έκανα με σκοπό να εμπλουτιστεί με ένα διαφορετικό θέμα το φόρουμ όπου στην πλειονότητα τα μέλη δεν γνωρίζουν τέτοια θέματα. Επίσης είναι μια όμορφη εικόνα για να φέρεις πιό κοντά στα όπλα και στην σκοποβολή κόσμο με όλα τα καλά και θετικά οφέλη που μπορούν να προκείψουν.
Είναι σαν να θέλει κάποιος που ασχολήται με το να πιλοτάρει αεροσκάφος να σου δείξει ένα βίντεο πτήσης μέσα στο πιλοτήριο και στην συνέχεια να σε προσκαλεί για να το κάνεις απο κοντά με τη βοήθεια του. Πως σου φένεται?
Δεν υπάρχει σκοπός βαθείας ανάλυσης της βαλιστικής επιστήμης (Interior-External & Terminal Balistics) αλλά με απλά και κατανοητά λόγια να πούμε 2 λόγια σε κάποια απορία που έχει κάποιος.
Φιλικότατα

Σε ποιό σύλογο είσαι??
Αν έχεις κάποιο σχετικό βίντεο απο IPSC ρίξτο μέσα..