batfalcon έγραψε:Σήμερα είχα κι εγώ το ίδιο βάσανο. "Radad Temporary Disabled". Αρχικά πορτοκαλλί όλη η οθόνη γράφοντας αυτό το μήνυμα. Μετά από λίγο, ασπρίζει η οθόνη και μένουν πορτοκαλλί τα δυο ενδεικτικά: Αυτό που δείχνει 2 αυτοκίνητα να συγκρούονται και το διπλανό του που δείχνει την αντίστοιχη ένδειξη του Cruise control πως είναι εκτός λειτουργίας.
Με το που βγαίνει εκτός το radar, βγαίνει ταυτόχρονα και το cruise control. Oτι και να κάνεις, ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ. Την πρώτη φορά, βρήκα ενα σημείο, έσβυσα, ξαναέβαλα, όλα καλά. Μετά από λίγα τα ίδια, εν τω μεταξύ δεν με έπαιρνε να σταματήσω πουθενα στον αυτοκινητόδρομο, και το άφησα. Κάποια στιγμή μετά από κάποια χλμ , είχε φύγει, ούτε που κατάλαβα πότε!
Σκέφθηκα πως λόγω της βροχής, θα μάζεψε λίγδα απ τα λάστιχα των προπορευομένων και συνεπώς θα θέλει καθάρισμα το σήμα, αλλά φεύ, το σημα όταν έφτασα στο σπίτι ηταν ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ.
Εννοείται πως έριχνε ΚΑΛΗ βροχή, όχι ψιλή.
Να γραφτώ στην αναμονή για τσεκ η ου;
Όπως τα λες. Το παθαίνω 2-3 φορές τη μέρα. Αν σβήσεις και ξαναβάλεις μπρος, φεύγει. Ή κάποια στιγμή οδηγώντας φεύγει μόνο του. Κάτι συμβαίνει όταν βλέπει άλλο όχημα μπροστά σχετικά κοντά και υπό κλιση (πχ αλλάζοντας λωρίδα σε πυκνή κίνηση...) Έχω δύο μήνες στην αναμονή, έχω ξεχάσει τι ακριβώς θέλω να κάνω που έλεγε κι Αγγελάκας, θα περιμένω. Χριστούγεννα έρχονται, λαμπάκια αναμμένα μια χαρα.