γεια σε ολους τους vitaraκιδες! πλησιαζει η ωρα να αλλαξω το παλιο 1.6 (μοντ του 2000) με το νεο διλιτρο βενζινης grand vitara. για να πω την αμαρτια μου (και ετσι να μου φυγουν και οι τυψεις και να παρω και αφεση) περασαν απο το μυαλο μου σκεψεις αμαρτωλες για το forester (που το εκτιμω αφανταστα) το qasqai η το xtrail .

αλλα παλι κατεληξα στο suzuki αφου εμεινα πολυ ευχαριστημενος και με το προηγουμενο! αφου λοιπον εψαξα διαφορες αντιπροσωπειες (personal best, autoprofit κ.α) βρηκα καποια μοντελα με τον εξοπλισμο που θελω.
το διλημα τωρα ειναι το εξης: Αυτοματο η μηχανικο κιβωτιο??? ποιο ειναι καλυτερο? καποιος φιλος που ειναι φανατικος του Α/Τ μου ειπε με κλειστα τα ματια να το παρω! περισσοτερη ανεση ευκολια, αποφυγη ζημιας συμπλεκτη στις μεγαλες ανηφορες, η ροπη παει στους τροχους χωρις κινδυνο να μυρισει ο συμπλεκτης κλπ. δεν εχω εμπειρια απο αυτοματα γι'αυτα και σας ζητω την συμβουλη και την αποψη σας. εαν υπαρχει καποιο topic σχετικο που δεν το ειδα παρακαλω ενημερωστε με! Ευχαριστω εκ των προτερων!