Πάλι οφ τοπικ
Μόνο 2 τατου έχω ο καημένος..
Πέρα από την πλάκα όμως, η ταπεινή μου γνώμη & παράλληλα αυτό που έχω δει να γίνεται στην πράξη με αυτά τα van conversions, είναι ότι οι περισσότεροι δεν πάνε σε ακτίνα μεγαλύτερη των 1000 άντε 2000 χλμ από το σπίτι τους, ειδικά στην Αμερική. Οι πρωτεργάτες του και αυτοί που κονομάνε από το ινσταγκραμ (γιατί αν δεν υπήρχε το ινσταγκραμ δε θα υπήρχε και τόσος ντόρος) δεν βγήκαν ποτέ από τις ΗΠΑ με τα combi τους αλλά παρέμειναν στη δυτική ακτή.. άντε μέχρι την αριζόνα.. Δεν ξέρω αν θέλουν ή όχι ή αν μπορούν ή όχι κλπ.. Απλά οι περισσότεροι δεν τα φτιάχνουν για να πάνε εκτός comfort zone.. Κακά τα ψέματα, οτιδήποτε και να φτιάξεις, όση σκέψη και να ρίξεις, εκτός comfort zone δοκιμάζεται & τεστάρεται για το πόσο καλά μπορεί να σε υπηρετήσει.
Όταν κάνεις μία κατασκευή σε βαν ή και σε αυτοκίνητο όπως ο Μιχάλης, πρέπει να έχεις κατα νου την διαβίωση μέσα σε αυτό ΑΛΛΑ και την ευελιξία του κατασκευαστικού συνόλου, τις αντοχές του και ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ την απλότητα του. Το απλό κάνεις μία έτσι και το επισκευάζεις, το πολύπλοκο πάλι θα το επισκευάσεις αλλά θα σου έχει πάρει πολύ περρισότερο χρόνο & χρήμα αλλά σαφώς θα σου παρέχει κάποια παραπάνω άνεση.
Simplicity is the ultimate sophistication (δίιστανται οι απόψεις για τον πατέρα του γνωμικού.. άλλοι λένε ο Leonardo Da Vinci, άλλοι ο Steve Jobs).
Όσον αφορά την τουαλέτα, προσωπικά θα πήγαινα στη λύση του απλού κουβά γιατί πολύ απλά είναι ότι πιο απλό υπάρχει, δε σπάει δε χαλάει, κάνεις μία έτσι και το βγάζεις (εεε εντάξει, μπορεί και να σφηνώσει ρε Κώστα..

) Και ναι, όσον αφορά το κόψιμο έχω τρέξει πολλές φορές σε παααρα πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα και ποτέ δεν χέστηκ@ πάνω μου.. τι να σας λέω τώρα..