Tony Louk έγραψε:darkman έγραψε:Καλησπερα και δεν σου δουλευε και το start stop ?? εγω αναγκαστικά εβαλα απο μια aegean 30 ευρω στην γειτονιά μου γιατι μου το εδωσαν με λαμπακι στην ρεζερβα

και σημερα αφου μου ανεψε λεω και εγω λες να ειναι το diesel της aegean και πηγα και εβαλα αλλα 35 ευρω avio μπας και σβησει αλλα δεν εχω καταλαβει που κολαει το start and stop

Δεν μας λες που είναι αυτή η aegean....για να την ...προτιμήσουμε

????
Σε σχετικό θέμα, καθαρά προσωπική μου γνώμη, και χωρίς να μπορώ να το αποδείξω, η Aegean στην Τατοΐου στη Μεταμόρφωση, απέναντι σχεδόν από το Praktiker, είναι χάλια ποιοτικά.
Το πλήρωσα πριν από 10 μέρες με αλλαγή τρόμπας βενζίνης στο αυτοκίνητο της γυναίκας μου, αφού πρώτα είχε κάψει και την ασφάλεια του εγκεφάλου (μείναμε 2 φορές στο δρόμο συνολικά - μία από ασφάλεια εγκεφάλου και μία από τρόμπα) και το NGV για ένα διάστημα ζοριζόταν να πάρει μπροστά...
Μίλησα με τον ηλεκτρολόγο που μου άλλαξε την τρόμπα, και επειδή είναι στη γειτονιά, μου είπε ότι ήταν η 3η τρόμπα που άλλαζε μέσα στη βδομάδα από αυτοκίνητο που έβαλε βενζίνη από τη συγκεκριμένη Aegean. Είδαμε και τη βενζίνη που είχε μέσα στο ντεπόζιτο και μύριζε περισσότερο διαλυτικό (σαν ασετόν) παρά σαν βενζίνη... Φυσικά την πετάξαμε.
Επισημαίνω ότι τίποτα από αυτά δεν μπορεί να αποδειχτεί, οπότε απλά σας μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και προτίμηση να μην ξαναβάλω βενζίνη από εκεί ούτε σε αλυσοπρίονο...