Ασε που οι περισσοτεροι ζητανε 3 μερες το λιγοτερο για γιορτες !!
Και ενα προσφατο παραδειγμα.
Ειπαμε εφετος να μην παμε εξωτερικο,αντε λεμε θα παμε Ελλαδα ,,,,,παρολο που οποτε το προσπαθησαμε ΠΟΤΕ δεν πηραμε αυτο που ειχαμε πληρωσει .
Ειχα κλεισει Καστορια πριν απο 1 μηνα για την πρωτοχρονια ,,το κλεισιμο εγινε σαββατο ,,2 ενηλικες +τα παιδια μου 16 και 15,δλδ 2 δωματια,,,,
Κυριακη ερχεται μαιλ οτι δεν εχω βαλει την προκαταβολη ,,,παιρνω τηλ ,,,,ρε παιδια λεω ελεος εχθες το εκλεισα ,,ααα ενταξει μου λεει απλα για να σιγουρευτουμε

εκει αρχισα να στραβωνω.
Επειδη ξερω τα βρωμικα ,,,δευτερα βαζω 300 γιουρια(ειχαν ζητησει παραπανω) ,παιρνω τηλ ολα καλα.
Επειδη ομως στο θεμα ταξιδι εχω μια μονιμη φαγουρα

κι επειδη οπως προειπα εδω παντα κατι εβρισκαν να μας σπανε τα νευρα,,,,,,οπως πχ θερμοκρασια νερου πισινας ,,,,μπαιναμε το δαγκωναμε

τι εγινε ;;ρωταγαμε ,,αααα ο κανονισμος λεει 26 αντε εμεις το εχουμε 28 ,,ΤΙ λετε ρε εξω εχει -5 ,μπηκαμε και ψωφισαμε ,,
Δεν μπορουμε να σας κανουμε κατι ο κανονισμος!!!!!!
Οταν βεβαια τους ελεγες σε αυτα και αυτα τα ξενοδοχεια τα νερα βραζουν μας κοιτουσαν εξωγηινα

και να μην πω για τα τραπεζια πρωτοχρονιας,,,,all inclusive -smart inclusive παρτα ολα και φατα inclusive

,,,,,,πηγαινες για δευτερη γυρα ,,,ααα τελειωσε αυτο και δεν θα ξαναβγαλουμε
ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι υπαρχουν και αψογοι επαγγελματιες ειναι ομως λιγοι!
Ετσι το ακυρωσα και εβγαλα το αλλο στο εξωτερικο.
Νομιζω δεν σας κουρασα απλα προς ενημερωση σας τα λεω ,γιαυτο αλλωστε σας ειπα οτι θα ψιλοζοριστειτε

-
υγ -εξω απο την Δραμα στο χωριο γρανιτης εχει ενα πολυ αξιοπρεπες ξενοδοχειο ,με καλες τιμες