από GregoryA » Δευτ Οκτ 29, 2018 3:36 pm
Χαιρετώ την ωραια παρέα και χαιρομαι που βαδίζετε σε αυτό το μονοπάτι της χαράς και του Vitara. Το μεγάλο μου χόμπυ μεχρι τώρα ηταν τα ταξίδια με μοτοσικλέτα τα οποια και συνεχίζω αν και εχω περάσει τις πέντε δεκαετίες στην καμπούρα μου. Μέχρι τωρα δεν είχα ασχοληθεί με <αυτοκινητιστικά> σπορ, γιατι με ειχε απορροφήσει η μοτοσικλέτα αλλά με την ευκαιρία μελλοντικής ολοκλήρωσης αγοράς ενος Vitara 1,4 Boosterjet 4wd, θεωρώ ότι θα πρεπει να συμμετέχω στην κοινότητα σας με οποιο τρόπο μπορώ και γιατι το θέλω και με ενθουσιάζει φυσικα!!. Οι επιλογές για την αγορα Suv 4x4 ειναι αρκετές και θέλει σκέψη και μελέτη ....αλλά με κέρδισε το βιτάρα για πολλούς λόγους και ειδικά για την αξιοπιστία και τιμιότητα του. Η λιτή, απλή και ομορφή αισθητική του επαιξε το ρόλο του...βεβαια όλα αυτά ειναι προσωπικές απόψεις ..απλά τις μοιράστηκα λίγο μαζί σας. Οταν με το καλό γίνει η παραλαβή...θα ριξω και καμμια φώτο...πιστεύω στην συμμετοχή μου εδω θα βοηθήσει και η εμπειρια μου σε μοτο φόρουμ. Σας ευχαριστώ πολύ και ιδιαίτερα τον Φανη με τον οποιο επικοινώνησα μεσω messenger και χωρις να με γνωρίζει με βοηθησε σε καποιο θεματάκι σχετικα με την επικοινωνια μαζί σας. Η βοηθεια από το φορουμ σας ηταν σημαντική, σαν επισκέπτης και σαν μέλος εριξα πολύ διάβασμα, βεβαια εχω ερωτήματα λόγω απειρίας στα 4χ4 και σε άλλα σχετικά ..αλλά κάθε πραγμα στην ωρα του!!!
Τελευταία επεξεργασία από
GregoryA και Δευτ Οκτ 29, 2018 3:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Lifes2short...Ride the World
SUZUKI VITARA 1.4 GL+ DITC 4WD
HONDA ST1300A PAN EUROPEAN
VESPA COSA 1
HONDA SH150