Antonioz σ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες, να μου τα εξηγήσεις όλα τόσο αναλυτικά..!
Ομολογώ(γιατι όντας ελαφρώς άσχετος με τα συγκεκριμένα ''μέρη'' του αυτοκινήτου) οτι έμαθα αρκετά! Απ ότι κατάλαβα λοιπόν , για την περίπτωσή μου που ρίχνω το βάρος στην άνεση της διαδρομής (είτε εντός είτε εκτός δρόμου) και θέλω
γύρω στα 3,5 - 4cm ύψος, μου προτείνεις μαμά ελατήρια + αποστάτες + αλλαγή πίσω αμορτισέρ (έως 600mm άνοιγμα) για να κρατήσω τα μαλακά εργοστασιακά ελατήρια , να δώσω ύψος με τον αποστάτη και να αυξήσω τη διαδρομή στο κρέμασμα με το μεγαλύτερο αμορτισέρ, σωστα??

Εγώ είχα σκεφτεί σκέτα Mad + αμορτισέρ πίσω (γιατι αν βάλω και αποστάτες θα ξεπεράσει τα 4cm κάτι που δεν θέλω) αλλα απ ότι λες θα έχω πιο στιβαρή αίσθηση και λιγότερη άνεση και κρέμασμα παρ όλο το επιθυμητό ύψος..(?) Οπότε ναι εκ των 2 επιλέγω το πρώτο.. Αν τα έχω καταλάβει σωστά πατάμε ''τσέκ''

για να συνεχίζω να σας ζαλίζω τώρα με το ποιά αμορτισέρ θα πρέπει να βάλω πίσω...

πλάκα κάνω , κι αυτό το κατάλαβα..!
Κάτι τελευταίο λοιπόν και σας αφήνω στην ησυχία σας..αυτό το σετ για αποστάτες πως το βλέπετε, ταιριάζει με τα όσα μου είπες? Θα χρειαστώ καμπερόβιδες??
https://www.ebay.com/itm/Complete-Lift- ... W~&vxp=mtrΕυχαριστώ (όλους σας ) για τη βοήθεια για ακόμα μια φορά..!