Καπου πηρε το ματι μου αυτους τους ιμαντες που τους σφιγγεις στις ροδες και βοηθαν στο ξεκολλημα σε λασπες,κλπ. Μου θυμισαν κατι πατεντες που κανουν Αραβες για να ξεκολλησουν 4κινητα στην ερημο.Δεν βρηκα στην αναζητηση του φορουμ κατι παρομοιο αν και κατι μου θυμιζει. https://mrcurator.com/products/skid-safe-tire-blocks
Yπαρχουν κι αυτα που ειναι παρομοιας φιλοσοφιας αλλα μεταλλικα και με πιο γερο ιμαντα με καστανια. Μη μου πειτε οτι δεν σας περναει απο το μυαλο να φτειαξετε κατι τετοιο μονοι σας με προφιλ αλουμινιου? https://www.amazon.com/TruckClaws-II-Ti ... 1QAACJKE82
Μωρέ καλά σου θυμίζει, αλλά κι εγώ δεν εντόπισα κάτι σχετικό.... Πάντως έχει ξανασυζητηθεί κάπου και μάλιστα θυμάμαι κάτι πορτοκαλί ή κίτρινους ιμάντες...
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
Tzivitzonis έγραψε:Μωρέ καλά σου θυμίζει, αλλά κι εγώ δεν εντόπισα κάτι σχετικό.... Πάντως έχει ξανασυζητηθεί κάπου και μάλιστα θυμάμαι κάτι πορτοκαλί ή κίτρινους ιμάντες...
Δεν ξερω μηπως ηταν οι χιονοδεστρες διαφορων τυπων.Παντως αυτες οι χιονοδεστρες δεν ειναι για ξεκολλημα,ειναι πιο ρηχες κι ειναι για κανονικη οδηγηση. viewtopic.php?f=104&t=28184&start=15
Τελος παντων,εγω χτυπησα ενα ζευγαρι τετοια απο ταυλανδη,37 ευρω με τα μεταφορικα.Ειναι το μικροτερο απο τα 3 μεγεθη που θα βρειτε στο παρακατω πινακα.
H αρχη λειτουργιας τους στηριζεται εκτος απο το προφανες της αυξημενης επιφανειας,στο οτι τη στιγμη που χτυπανε το εδαφος το αυτοκινητο ανασηκωνεται καπως βοηθωντας το ξεκολλημα.Με τις περιστροφες του τροχου δημιουργειται παλμος που συμπιεζει κι αποσυμπιεζει λιγο την αναρτηση.
Θα προστεθουν στο οπλοστασιο ξεκολληματος του NGV μαζι με το φτυαρι,τους ιμαντες ρυμουλκησης,το κομπρεσερ αερα,τον υδραυλικο γρυλο,κλπ κι αμα βρω καταλληλες συνθηκες θα τα δοκιμασω πανω στα πιστά g012 yoko. Mαλλον στις πισω ροδες,ε?
3.jpg (34.78 KiB) 4156 προβολές
Τελευταία επεξεργασία από TAKIS L. και Πέμ Αύγ 30, 2018 10:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:διόρθωση παράθεσης link.
Αν διαβάσετε τις κριτικές στο amazon πολλοί παραπονιουνται οτι το προϊόν έσπασε κατά την πρώτη χρήση. Είναι πολύ καλή ιδέα άλλα πρέπει κάποιος να το εξελίξει σε κάτι ποιο ανθεκτικό, Antonioz??? Καμιά ιδέα?