Το επομενο χαρακτηριστικό τους ειναι οτι δεν τα περιμενεις, ερχονται τελειως αναπαντεχα.
Τον φιλο Κωστα vitara-gas εχω να τον δω 2 η 3 χρόνια?, δεν θυμαμαι καλα, περασαμε καταπληκτικα σε αρκετες εξορμησεις και διασχισεις, μας φιλοξενησε στον υπεροχο πετρινο σπιτι του στην Κυψελη Αρτας, μας τάισε , μας πότισε, μας πηγε βολτα στα Τζουμερκα.
Βρεθηκαμε και στα Αγραφα ενα Πασχα σε επισκεψη αστραπη με τον Καστοριανο βουνοφαγο Σιαλκουλα τον μεγαλοπρεπη (μεγαλωσε και αυτος σε χρονια και κιλα

Βασικα αραιωσαμε λογω μειωσης των μετακινησεων - εκδρομων και μονο και φυσικα γενικοτερης πιεσης απο τις αλεπαλληλες επαναστασεις των τελευταιων ετων.
Ειχα ομως την χαρα να τον δω φετος τον Αυγουστο στην Κρανια Τρικαλων που βρεθηκαμε με κατι φιλους να περασουμε μερικες βραδιες κατω απο τ'αστρα.
Οταν χαιρετηθηκαμε εριξε μια ματια στην σχαρα του τρακτερ και μου λεει, "την ιδια εχουμε καλα θυμαμαι" και βγαζει απο το Vitara τον αναμοθραυστη απο την δικη του σχαρα που αντικατεστησε με αλλη κατασκευη.
Ο δικος μου μαλιστα ειναι σπασμενος και θελει αλλαγη.
Μου πεσαν τα σαγονια, πως το θυμηθηκε?? που με σκεφτηκε να το κρατησει ?? Συγκινηθηκα αφανταστα

Φιλε Κωστα ενα τεραστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο βαθη καρδιας, ισως κανουμε αλλα τοσα και περισσοτερα χρονια να βρεθουμε παλι ποτε ομως δεν θα ξεχασω την εξαιρετικη αυτη κινηση που εκανες!!