από batfalcon » Τρί Αύγ 07, 2018 12:40 pm
Μετα τα εξαιρετικά δυσαρεστα που μου / μας συνεβησαν πριν απο σχεδον 6 μηνες (12 Αυγουστου κλεινουν), κανω μια σκεψη για ενα ταξιδι χωρις ημερομηνια επιστροφης και κατευθυνση, Βορεια και μετα Δυτικα.
Χονδρικα η σκεψη ειναι να φθασουμε στις ακτες του Ατλαντικου (Πορτογαλλία). Αν δεν το κανω τωρα, νομιζω δεν θα το κανω ποτε. Θελω να το αφιερωσω στην Κατερινα που εδινε την ψυχούλα της για ταξιδι!
Μεγαλο ταξιδι ειναι η αληθεια. Ποσο μαλλον οταν ρυμουλκεις και το σπιτι σου μαζι.
Η αρχικη σκεψη ηταν με το τροχοσπιτο. Κατοπιν χωθηκε η ρημαδα η λογικη και ειπε πως θα καις ενα σκασμο καυσιμα, χωρια τα διοδια.
Και μετα ξαμπηκε το συναισθημα και λεει: Ρε συ που θα μενεις; Σε ξενοδοχειο; σε πανσιον, που; Εκει δεν θα πληρωνεις; Για τα διοδια παρε τους δρομους που δεν εχουν. Κανε και 1000 km παραπανω. Με την ησυχια σου. Δεν σε κυνηγαει κανενας. Και στο κατω κατω της γραφης αφου το γουσταρεις!!!
Κι ετσι φτανουμε στο σημερα, που η κυριαρχη σκεψη ειναι ΜΕ το τροχοσπιτο, να ζητησω την συμβουλη / συμβολη σας, τις γνωμες οσων εχουν κανει τετοια ταξιδια, διοτι εγω ειναι αληθεια πως δεν....
Να παω με το πλοιο Ηγουμενιτσα - Ιταλια, η να παω οδικως;
Προσωπικα προτιμω το οδικως. Δεν με κουραζει το τιμονι. Τα εξοδα ειναι σχεδον τα ιδια, σαν να τα εχουν λογαριασει ενα πραμα!
Σκεπτομαστε να φθασουμε Μιλανο. Απο κει και περα, δεν εχουμε σχεδια.
Πειτε μου, σας παρακαλω προτασεις. Να τις βαλουμε στον χαρτη, να υπολογισουμε. Η να μην υπολογισουμε και να κανουμε απλως την αρχη και μετα οπου μας βγαλει ο δρομος; Κι αν προσπερασουμε καποια σημεια που αξιζουν επισκεψη; Κριμα θα 'ναι.
Υ.Γ. Το ρυμουλκό είναι το NV και το ρυμουλκούμενο ένα Burstner με συνολικό μήκος κάτι λιγότερο από τα 6 μέτρα
Suzuki Vitara 2018 GL+ 1.6 diesel Auto (TCSS) All Grip.
The ONLY Difference between Men and Boys is the price of their toys.