Επανερχομαι.....Μετα το carbon off σταματησε το ρεταρισμα για σχεδον 2000χλμ ειπα οκ ειμαστε

Ελα ομως δεν...

Ξανα παλι τα ιδια...επικοινωνια με αντιπρωσοπεια τους στελνω βιντεακι με το κροταλισμα το στελνουν κεντρικα και το πορισμα ειναι αντικατασταση egr μεσα στην εγγυηση...οντως πολυ γρηγορα ηρθε το ανταλλακτικο και αλλαχθηκε προχθες...Ηθελα να πιστεψω οτι εγινε και ειμαστε οκ..Αλλα κατι με ετρωγε και λεω δεν κατεβαινω να το βαλω μπροστα να το τσεκαρω?Γιατι απο την αντιπρωσοπεια το πηρε η συζυγος και μου ειπε ολα οκ.....Αλλα δυστηχως κατεβηκα και παλι τα ιδια

Τους πηρα τηλ. Και η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα με αντικαταστση egr δεν ξαναετυχε σε κανενα αυτοκινητο να συνεχιζει να το κανει ετσι μου ειπανε...θα μιλησουν παλι με τα κεντρικα και περιμενω απαντηση παλι.....Αντε τωρα πεστε μου τι ειναι....Εδω μεσα απο φιλους ετυχε σε κανεναν?Οταν το βαζω κρυο μια το κανει μια δεν το κανει.Αν δεν το κανει και το περπατησω 200 μετρα το σβησω και το ξαναβαλω τοτε ρεταρει με ενα ελαφρως ανεβοκατεβασμα στροφων μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταθεροποιουνται οι στροφες και συνεχιζει το ρεταρισμα και καποιες φορες συνεχιζουν μαζι(ρεταρισμα με ανεβοκατεβασμα στροφες) μιλαμε για 30 στροφες πανω κατω.

Δεν ξερω στην αναμονη παλι.......