SIAL έγραψε:Κάποιοι λένε ότι δεν χωράει οικογένεια μέσα (ποτέ ένα jimny δεν φτιάχτηκε γι αυτό!!!) , άλλοι το βρίζεται , άλλοι λένε ότι δεν μπένει υγραέριο λόγω χώρου αν και είναι μεγαλύτερο πλέον πίσω (και εγώ έχω 60αρα μπουκάλα με τα καθίσματα κανονικά!) , άλλος συγκρίνει τιμές με οχήματα που δεν έχουν καμία σχέση με βουνό (λυπηρό ατόπημα για διαχειριστή club που ασχολείτε με 4χ4!) , άλλοι κρίνουν το jimny ενώ οδηγάν ... κούρσες που κακώς λέγονται Βιτάρα (για μένα η ντροπή της Σουζούκη

) , σας πειράζουν τα τέλη για κάτι που ... ακόμη δεν κυκλοφόρησε και δεν ξέρω τι άλλο.....
Εγώ έχω μόνο να σας πω ότι μετά από 400.000 και βάλε χιλιόμετρα με jimny - κλειστό και ανοιχτό , με λεβιέδες και κουμπάκια , με το ένα πέμπτο από αυτά σε χώμα - ότι είναι το μόνο καθαρόαιμο 4χ4 Σουζούκι για βουνό που ανανεώθηκε και δικαιολογεί απόλυτα την ονομασία του και δεν την ξεφτυλίζει!!! Ακόμη πιο πέρα θα έλεγα ότι είναι ένα από τα ελάχιστα καθαρόαιμα τετρακίνητα παγκοσμίως που βελτιώθηκαν καθαρά για βουνό και ΜΟΝΟ και αυτό τα λέει όλα!!!
Το αν είναι τετράγωνο , μικρό , άσχημο ή όμορφο, ακριβό ...... διαλέξτε κύριοι αν θέλετε εργαλείο βουνού πρώτα και .........τα παράπονα σας στην μαμά Σουζούκι για την επόμενη γενιά!

Ο καθενας εχει την αποψη του ,,και αυτο πρεπει να ειναι σεβαστο απο ολους ,,,τωρα αν κανουμε και λιγο πλακα (γιατι πλακα κανουμε),σχεδον σε ολα τα νηματα κι εσυ θιγεσαι ,,,τι να πω ;;
Και το παπι ειναι το 1 σε πωλησεις διτροχο στο κοσμο ,,με την μικροτερη καταναλωση και αξιοπιστια που κανενα δεν το φτανει ,,αυτο δεν σημαινει οτι οτι κανει για ολα ,ειναι ενα διτροχο πολης και τελος .
Την περιπτωση του να θελει καποιος με 4 μελη οικογενεια οπως πολλοι εδω μεσα να κανει off ,την σκεφτηκες;;
Την περιπτωση να θελει καποιος να κανει καμπινκ με φιλους την σκεφτηκες ;;
Tην περιπτωση να θελει καποιος να τραβηξει ενα μικρο σκαφος και να παει διακοπες ,μιλαω παλι για οικογενεια ,που θα τους βαλει να κατσουν στο σκαφος ;;
Που θα χωρεσουν ολοι μαζι με τα πραγματα τους σε αυτο το πραγμα ;
Αρα τι θα παρουν το Εργαλειο οπως εσυ υποστηριζεις ,,,και θα εχουν και ακομα ενα
Και σιγα το αμαξι που ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ειναι ΤΟ εργαλειο ,,,εγω σε κανενα νασιοναλ τζιογκραφικ ,χιστορι ,,κλπ κλπ καναλια δεν ειδα το τζιμνη να γυρναει σε παγους /ζουγκλες και ερημους ,,,
εν αντιθεση το βιταρα πολλες φορες ,,,εννοειτε ομως οτι ο βασιλιας ειναι τα τογιοτα ....
Το βιταρα εχει μεγαλυτερο ευρος χρησιμοτητας ,,και στα βουνα εχει αποδειξει περαν του δεοντος οτι δεν μασαει!
Τωρα αν εσυ εχεις βαλει μπουκαλα και δεν χωραει πισω καλτσα ,,,και θεωρεις οτι επειδη την εβαλες αυτο το κανει αυτοματα αμαξι με χωρους ,,,,no comment
Οταν εδωσα το gv ειπα θα παρω τζιμνη,(ανοιξα και νημα),,,πηγα ειδα ξαναπηγα ,,,,,ε ρε φιλε τετοιο ΑΙΣΧΟΣ μεσα εξω πραγματικα δεν εχω ματαδει ουτε επενδυσεις στις πορτες πλαστικα κοκα κολα ,ουτε χωρους ολα στενα και μιζερα ,,
για να μην πιασω το κομματι ασφαλεια/ενεργητικη παθητικη κλπ κλπ .
Χιουεστικα αν εχει καλη τετρακινηση ,,,και τα τρακτερ καλυτερη εχουν ,,,,τρακτερ να παω να παρω;;;
Σημασια εχει να μπαινω μεσα και να το γουσταρω ,,και να μου κανει και ολα μου τα κεφια ,,,,,,,οχι να φωναζω στον πισω σηκωσε το ποδι σου να κλασω .
Ναι μας πειραζουν τα τελη γιατι απλα δεν αξιζει να δινεις τοσα για το λεπιδοπτερο ,,,δινεις ενα κατοσταρικο παραπανο και περνεις το βιταρα και τα εχεις ολα .
Εσυ ξεκινησες το ατοπημα του διαχειριστη κλπ κλπ κλπ που ειμαστε στην βουλη;;;;;;;
Εδω ολα τα παιδια που διαχειριζονται το φορουμ ειναι ΑΨΟΓΑ ποτε στα οσα χρονια ειμαι δεν εχω δει να συμβει το παραμικρο απο πλευρας τους ..
Κι εσυ τους εστησες στον τοιχο ακαριαια,,,για ποιο λογο ;;;για λιγο χαβαλε;;;
Για να μην πω για την χολη που εβγαλες για οσους εχουν τα NV !!
Δεν βλεπω λογο για τετοιες κουβεντες ,,,στο κατω κατω οπως προ ειπα του καθενος η αποψη ειναι απολυτα σεβαστη !!
Και γιατι να κανουμε τα παραπονα μας στην σουζουκι ,,,εδω απαγορευεται ;;;,,,πες ρε φιλε εδω απαγορευεται;;;
Εσενα σε ενοχλει να κοροιδευουμε το τζιμνη;;;;;
σε ρωταω γιατι αυτο βγαινει απο τα γραφομενα σου ,,,και μαλιστα πολυ!!Εμπασι περιπτωση εχω κανει 6 ωρες απο το φουσκωτο slow jigging και δεν επιασα τιποτα ,το δεξι μου χερι ειναι σαν του σβαρτσενεγγερ,,

μπηκα να χαλαρωσω ,,,και τσιτωθηκα χωρις λογο ,,για λιγο χαβαλε που καναμε με το αμαξι,,,,,,παω να φαω μια πιτσα μονος και κανα 2λιτο κολα να στρωσω ...
--
Εννοειτε ολα αυτα που σου εγραψα ,,τα εγραψα με καλη προθεση και
ΜΟΝΟ!!!!!Σιγα μην κατσω να παρεξηγηθω με ανθρωπο για τις λαμαρινες !
-
Υγ..΄αληθεια πες μου κατι ,γιατι εβαλες αεριο στο τζιμνι ;;;;;