Σκέφτομαι να δώσω ένα PDA που έχω και το χρησιμοποιώ και ως GPS στο αυτοκίνητο και να ανέβω κατηγορία, παίρνοντας ένα mini laptop για το αυτοκίνητο. Επειδή είμαι ολίγην από άσχετος με τα GPS-ομπιμπλίκια ερωτώ τους ειδήμονες (panohm ετοιμάσου! ):
1. Έχω ξεχωριστή κεραία bluetooth που χρησιμοποιώ για το PDA. Αυτή θα χρησιμοποιώ και για το laptop;
2. Το laptop θα έχει λειτουργικό Windows προφανώς. Υπάρχουν μετά προγράμματα ν'αγοράσω (όπως Garmin, TopoNavigator, Destinator κλπ) για Windows, όπως υπάρχουν για windows mobile 5 κλπ;
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!
ΤζιβιΤζονι δεν ειμαι ειδήμονας αλλα ισως μπορω να σε βοηθησω.
"1. Έχω ξεχωριστή κεραία bluetooth που χρησιμοποιώ για το PDA. Αυτή θα χρησιμοποιώ και για το laptop;"
Πιθανον να μπορεις αν και για τα laptop βγαινουν κυριως σε SD slot
"2. Το laptop θα έχει λειτουργικό Windows προφανώς. Υπάρχουν μετά προγράμματα ν'αγοράσω (όπως Garmin, TopoNavigator, Destinator κλπ) για Windows, όπως υπάρχουν για windows mobile 5 κλπ;"
Nαι υπαρχουν προγραμματα!
Αν κανω καπου λαθος ας με διορθωσει καποιος πιο ειδημονας.Μη δωσουμε και λαθος πληροφοριες στον ανθρωπο.
ΤζιβιΤζονι δεν ειμαι ειδήμονας αλλα ισως μπορω να σε βοηθησω. "1. Έχω ξεχωριστή κεραία bluetooth που χρησιμοποιώ για το PDA. Αυτή θα χρησιμοποιώ και για το laptop;" Πιθανον να μπορεις αν και για τα laptop βγαινουν κυριως σε SD slot
Θα κοιτάξεις το netbook να έχει bluetooth είτε οn-board, είτε πρόσθετο και μετά παίζει κανονικά η κεραία. Όσο για προγράμματα έχει Τζόνι
tzivi_tzon έγραψε:Σκέφτομαι να δώσω ένα PDA που έχω και το χρησιμοποιώ και ως GPS στο αυτοκίνητο και να ανέβω κατηγορία, παίρνοντας ένα mini laptop για το αυτοκίνητο. Επειδή είμαι ολίγην από άσχετος με τα GPS-ομπιμπλίκια ερωτώ τους ειδήμονες (panohm ετοιμάσου! ):
1. Έχω ξεχωριστή κεραία bluetooth που χρησιμοποιώ για το PDA. Αυτή θα χρησιμοποιώ και για το laptop;
2. Το laptop θα έχει λειτουργικό Windows προφανώς. Υπάρχουν μετά προγράμματα ν'αγοράσω (όπως Garmin, TopoNavigator, Destinator κλπ) για Windows, όπως υπάρχουν για windows mobile 5 κλπ;
Τι γίνεται βρε? Μόνο εγώ μένω με το φορητό GPS? Δε πειράζει ΚΑΛΟ είναι και αυτό
Τώρα:
1. Πάρε laptop με ενσωματωμένο δέκτη GPS ή τουλάχιστον να παίρνει εξωτερικό (νομίζω έχεις καλύτερο σήμα με τον εξωτερικό δέκτη)... Παρεπιμπτόντως, εγώ ΔΕΝ ΕΧΩ laptop ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ... Αυτή η κεραία που έχεις... που ξέρω εγώ αν θα κάνει και στο laptop? Μάγος είμαι? 2. Από προγράμματα? Φυσικά και υπάρχουν MAVERIIIIIIIICK κάποιος σε θέλει........... (Πως μου αρέσει να πετάω το μπαλάκι.... )
tzivi_tzon έγραψε:Σκέφτομαι να δώσω ένα PDA που έχω και το χρησιμοποιώ και ως GPS στο αυτοκίνητο και να ανέβω κατηγορία, παίρνοντας ένα mini laptop για το αυτοκίνητο. Επειδή είμαι ολίγην από άσχετος με τα GPS-ομπιμπλίκια ερωτώ τους ειδήμονες (panohm ετοιμάσου! ):
Welcome to the club Όσον αφορά το πρώτο πιθανόν άν και θα πρέπει πρώτα να δείς άν κάνει και το βίσμα μιας και απ'όσο ξέρω αυτα τα βίσματα των άλλων κεραιών είναι mini usb.Δεν ξέρω άν έχει τέτοιο το netbook.
Άν δεν έχει μπαίνεις στην ανάλογη ενότητα που έχουμε συζητήσει το θέμα και υπάρχουν και project και μπουμπουνίζεις και μια κεραιούλα.
Όσο για προγράμματα '''έχουν ,έχουμε...''να φάνε και οι κότες Και για άσφαλτο και για χώμα υπάρχουν και ίσως αν ψάξουμε βρούμε και τίποτα για το διάστημα.
Παράθεση: Όσον αφορά το πρώτο πιθανόν άν και θα πρέπει πρώτα να δείς άν κάνει και το βίσμα μιας και απ'όσο ξέρω αυτα τα βίσματα των άλλων κεραιών είναι mini usb.Δεν ξέρω άν έχει τέτοιο το netbook.
Σπύρε το καλώδιο που τα φορτίζει όμως είναι από μίνιUSB σε κανονικό. Δεν θα έχει προβλημα
Όσον αφορά το πρώτο πιθανόν άν και θα πρέπει πρώτα να δείς άν κάνει και το βίσμα μιας και απ'όσο ξέρω αυτα τα βίσματα των άλλων κεραιών είναι mini usb.Δεν ξέρω άν έχει τέτοιο το netbook.
Σπύρε το καλώδιο που τα φορτίζει όμως είναι από μίνιUSB σε κανονικό. Δεν θα έχει προβλημα
Σωστό αλλά η mini usb είναι η εξοδο του pda οπότε παραμένει να έχει mini usb ε?Αρα και η κεραίες λογικά οι δικές τους είναι miniusb.
Έτσι δεν είναι?Απ'όσο θυμάμαι ένα που είχα έτσι ήταν Έβγαζε σε usb για να συνδεθει με το pc για μεταφορές και αναβαθμίσεις
MAVERICK έγραψε:Όσον αφορά το πρώτο πιθανόν άν και θα πρέπει πρώτα να δείς άν κάνει και το βίσμα μιας και απ'όσο ξέρω αυτα τα βίσματα των άλλων κεραιών είναι mini usb.Δεν ξέρω άν έχει τέτοιο το netbook.
Σπύρο, μια ερώτηση γιατί και γώ το σκέφτομαι (σε είχα ρωτήσει λίγα πράγματα στην εκδρομή στο Κανδήλι) και έχω και γω μια κεραία bluetooth όπως ο Τζιβιτζώνης:
Αν η καιραία είναι bluetooth και το netbook έχει επίσης bluetooth, σε τι χρειάζεται το βύσμα;
"We have two lives. The second begins when we realise we only have one."
Μωρέ μη ρωτήσεις κανείς τίποτα... Πάνο κατά Σπύρο (πως λέμε "πάνω κατά πάνω") να απαντήσετε είστε!!! Ευχαριστώ όλους! Πήρα γραμμή τι παίζει και θα το εφαρμόσω στο εγγύς μέλλον! Miki θα σε έχω κι εσένα στα υπόψιν... Κι επειδή έγινε λίγο πανικός με την κεραία... ναι bluetooth είναι και εννοείται ότι και το laptop θα έχει! Τώρα μας μένει να κάνουμε έρανο να μαζέψουμε τα λεφτάαα....
Υ.Γ.: Πάνο... Ζήηηηηλεια ψώωωρα!
Grand Vitara 1.6 3D (2002) ---- GFi LPG system Ποτέ μην υπερεκτιμάς τις ικανότητες τις δικές σου ή του GV σου!!