μόλις γύρισα σπίτι!
η διαδρομή ήταν εύκολη.
το καλοκαίρι όπως είναι σε όλους μας γνωστό έχει περισσότερη σκόνη στους χωματόδρομους από οτι τον χειμώνα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην βλέπεις μπροστά σου από την σκόνη και το αμάξι σου να γίνετε καφέ.
έτσι λοιπόν ήρθε στην παρέα μας η Αρια με το cabrio vitara της!
όταν πατήσαμε χώμα αναγκαστικά μπήκε μπροστά για να μην μπει όλη η σκόνη μέσα στο αμάξι της!
το κακό ήταν οτι cb είχα μόνο εγώ και ο dimis.
έτσι μπήκα εγώ πίσω από την Αρια και οι υπόλοιποι απο πίσω μου και στο τέλος ο dimis σε ρόλο σκούπα.
στην πορεία βρήκαμε μια λιμνούλα και διαφορά ζωάκια(γουρούνια,σκυλάκια,κατσίκες...).
ειχε φτασε πια μεσιμμερι και φτάσαμε στα Σκουρτα οπου μερικοί απο το κομβόι έφυγαν για Αθηνα.
ξαφνικά βλέπουμε ένα 3πορτο grand vitara σαν και το δικό μου, σταματάμε συστηνόμαστε και δώσαμε και ενα αυτοκολλητακι σε μια κοπέλα που ήταν μάχιμη παρακαλώ με brigestone 50/50 λάστιχα.
αφήνουμε πίσω τον χωματόδρομο 12 χιλιομέτρων για να πάμε απο άσφαλτο στο Πόρτο Γερμανό όπου κάναμε μπάνιο και φάγαμε σε μια ωραία ταβερνούλα.
και μετά είχαμε μια απώλεια...
το σινεμπλοκ του πισω αμορτισέρ μας άφησε χρόνους.
όπως πληροφορήθηκα και ο georgeh έπαθε το ιδιο πράγμα στην Ρώμη μια μέρα πριν από εμένα.(εδω να πω οτι τις αναρτήσεις τις πήραμε και τις βάλαμε μαζι και έχουμε κάνει τα ιδία χιλιόμετρα).
έτσι η βόλτα έπρεπε να σταματήσει γιατί κοπανούσε πολύ στον χωματόδρομο η ανάρτηση.
αφού είχε φτάσει πια απόγευμα και είχαν μείνει 3 αμάξια απο τα 7 που είχαμε ξεκινήσει και αποφασίσαμε να πάμε για ένα καφέ.
τελικά δύσκολο πράγμα να βρεις μια καφετερία όταν ο kaliakouda σε οδηγεί!!!
αφού κάναμε μερικά χιλιόμετρα μπρος πίσω καθίσαμε για τον καφέ και μετά πήραμε το δρόμο της επιστροφής...
αυτη η εκδρομή ηταν μια προθέρμανση για τις εκδρομές του χειμώνα...
αν μπορείτε ανεβάστε εδώ τις φωτογραφίες!