Eτοιμάζομαι να υλοποιήσω κατά κάποιο τρόπο, κάτι απ΄ τα και λόγω εποχής ξεκίνησα από τις κουνουπιέρες. H αρχική σκέψη για τις σίτες (για τα έντομα), ηταν ελλειπής. Ειχα σκεφθεί να φτιάξω ένα συρμάτινο πλαίσιο με την σίτα τεντωμένη μέσα του και το οποίο να τοποθετώ στο αυλάκι του κάθε παραθύρου. Ομως αυτό έχει το μειονέκτημα να μην μπορείς να ανεβάσεις το τζάμι, αν κάποια στιγμή κρυώνεις η πιάσει καμιά βροχή. Ετσι σκέπτομαι να φτιάξω από ενα "μανίκι" για κάθε πόρτα, που να φοριέται από πάνω και οτι περισσεύει απ την απ έξω μεριά να συγκρατείται με μαγνητάκια επάνω στην πόρτα, ωστε να μην αφήνει κενά. Μήπως έχετε καμιά καλύτερη ιδέα;
Τελευταία επεξεργασία από panoshm και Πέμ Νοέμ 08, 2018 2:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Εμπλουτισμός κειμένου με link
Suzuki Vitara 2018 GL+ 1.6 diesel Auto (TCSS) All Grip.
The ONLY Difference between Men and Boys is the price of their toys.
Αυτοκόλλητο βέλκρο. Έσπασα το κεφάλι μου για καιρό και κατέληξα σε αυτό. Έχω διπλωμένες τις σίτες στην πλάτη του καθίσματος και μόλις χρειάζεται, απλά τις τοποθετώ. Γρήγορο, οικονομικό & κυρίως δεν κάνεις μεγάλες αλλαγές.
Το ένα κομμάτι μένει κολλημένο επάνω στη λαμαρίνα και το άλλο το έχω "ραμμένο" επάνω στη σίτα. Το κομμάτι που είναι επάνω στη λαμαρίνα δεν το βγάζω, είναι μόνιμο. (μάλλον έγω δεν το εξήγησα σωστά).
Χαχαχα, την ίδια σκέψη έχω εδώ και καιρό, άντε να δούμε πότε θα την υλοποιήσω. Εύχομαι να το δούμε από εσένα πρώτα, για να τσιμπήσουμε καμιά ιδέα παραπάνω.
Kαλά το είπες. Εγω αναφερόμουν στο κομμάτι που είναι κολλημένο στην λαμαρίνα. Οταν ζεσταθεί η κόλλα μένει σταθερή, δεν αλλοιώνεται; Διότι αν αρχίσει να μην είναι καλά κολλημένο το velcro και τραβηχτεί από την σιτα που θελεις για παράδειγμα να αφαιρέσεις, τότε θα μείνουν κόλλες στην λαμαρίνα και φαντάζομαι πως θα χρειαστεί, βενζινούλα για να καθαρίσει και νεό velcro.
νομίζω είναι η πιο εύκολη λύση.. την δούλευα στο vitara (που γίνοταν όλο ενα κρεβάτι μέσα) με απόλυτη επιτυχία, φυσικά το είχα κατασκευάσει μόνος μου(δυο γαζιά υπόθεση είναι).. Αν τις βρω τις κερδίζει ο Fronteras!
SY2CJI Πάρτε τα "γαϊδούρια" σας και άιντε στα βουνά!!
Ακριβώς αυτό είχα το μυαλό μου να φτιάξω, αλλά βέβαια δεν θα έχω ούτε το ελαστικό ύφασμα, ούτε το σούρωμα στο κάτω μέρος. Στο ebay εντόπισα το προιόν σε διάφορες διαστάσεις σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές και βέβαια free shipping.
Mόλις παραγγελθούν, προχωρώ για το Β' μέρος, τα σκίαστρα. Επ αυτού, το μόνο που σκέφθηκα είναι τα αυτά που πωλούνται προς 2 ευρω το κομμάτι στα Jumbo, και έχουν κάποιο πάχος, ώστε να αποτελούν και ένα είδος μόνωσης τρόπον τινά, κομμένα βέβαια στο πατρον του κάθε παραθύρου. Καμιά ιδέα επ αυτού;
Aπ ότι είδα οι σήτες του Lidl αφορούν πόρτες σπιτιού, εκτός αν υπάρχει κι άλλη καταχώρηση. Τελικά παρήγγειλα αυτό: https://www.ebay.com/itm/282991918078
Για το κρεβάτι τι να κάνω; Από το κλείσιμο της πίσω πόρτας μέχρι την πλάτη του συνοδηγού, ξάπλωσα και χωράω. Οχι άαανετα, πάντως χωράω. Το πάτωμα έρχεται όπως ξέρεις σχεδόν επίπεδο, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι τα στρωματάκια και τα κλινοσκεπάσματα. Ολα τα μπαγκάζια, λέω να τα ανεβάσω στην μπαγκαζιέρα. Αυτό που δεν χωράει πουθενά κατά την διάρκεια του ύπνου, είναι το ψυγείο. https://goo.gl/images/cRFe5F
Αν και δεν γνωριζω τι έχεις στο μυαλό σου Μιχάλη, μήπως κάποια σκηνή τύπου popup διευκόλυνε τον ύπνο σου; Που θα χωρέσεις με όλα αυτά; Χημική τουαλέτα και νερά τα έχεις υπολογίσει;