από batfalcon » Τετ Ιουν 06, 2018 11:19 pm
Το δικό μου είχε προφανώς την τελευταία έκδοση στο λειτουργικό του καθότι η διαδικασία να "παντρευτεί" το τηλέφωνο με το Bosch, διήρκεσε περίπου 1 λεπτό. Ο δε υπάλληλος γυρίσε έκπληκτος και μου είπε ότι δεν έχει κανασυναντήσει πιο γρήγορη "ζεύξη".
Το Android Auto έπαιξε ΑΜΕΣΩΣ, μόνο που δεν έχω εντοπίσει το πως θα φύγω από τους βαθμούς F και να βλέπω C. To πιθανότερο, εκτιμώ πως δεν γίνεται, αφού δεν υποστηρίζεται παρά μόνο το imperial σύστημα μονάδων, ούτε βρήκα στα settings κάτι.
Οι φωνητικές εντολές είναι ένα πρόβλημα παρ όλα αυτά. Γύρισα την γλώσσα του τηλεφώνου στην Ελληνική, του μιλώ Ελληνικά μου απαντάει "Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε με το ερώτημα ταδε". Την 3η φορά που λαμβάνω την ίδια απάντηση, το καταλαβαίνει και μου λέει "Για βοήθεια εκφώνησης, ανοίξτε το μικρόφωνο και πείτε help". Δεν θεωρώ τον εαυτό μου πως έχει την καλύτερη προφορά στην Αγγλική, εν τουτοις, πολλοί με μπερδεύουν για Αμερικάνο. Το AA, πάντως έχει άλλη γνώμη και με αναγκάζει να πατάω κουμπάκια αντί να του μιλώ.
Εσείς τι του κάνετε και απαντάει?
Suzuki Vitara 2018 GL+ 1.6 diesel Auto (TCSS) All Grip.
The ONLY Difference between Men and Boys is the price of their toys.