Λοιπον ακουσε ,,,για να σου χτυπανε σημαινει οτι στραγγιζει οποτε θα σου πω εγω τι εχω παθει και πως το ελυσα αυτο το θεμα .
Πρωτον σιγουρεψε οτι εχεις το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ λαδι στο μοτερ ,το λαδι δλδ που λεει ο κατασκευαστης (σε τεχ χαρακτηρηστικα)και οχι οτι θελει να πουλησει ο καθενας.
Δευτερον και σημαντικοτερο το ΦΙΛΤΡΟ λαδιου ,,,,,,, ειναι το σωστο;;;;;
Και σωστο εννοω το φιλτρο που μεσα του εχει βαλβιδα που οταν σβηνεις κλεινει και εμποδιζει το λαδι να στραγγιξει (Λιγοι το ξερουν αυτο)
Καποτε αλλαξα λαδια/φιλτρο καπου στην τυχη ,και αφου με διαβεβαιωσαν οτι εβαλα το ΥΠΕΡ λαδι και ΤΟ υπερ φιλτρο αρχισαν τα οργανα ,,,,βρε τι ειναι βρε τι ειναι ,,ηταν το φιλτρο που εκανε αυτο που σου εγραψα,,,αλλαχτηκε και το αμαξι εστρωσε.
Τωρα για να ειμαι και δικαιος ειχα το το gv το 2λιτρο σε φαναρτζη καμμια εβδομαδα ,,,(σωστα φιλτρα λαδια) οταν πηγα να το παρω βαραγε κανα 15λεπτο
Μετα εστρωσε και δεν το ξαναεκανε ,,θελω να πω και οτι η ακινησια βλαπτει ,,,αλλα εσυ οπως εγραψες στο κανει συνεχεια.
Πιο κατω μην φοβασαι τι γινεται ,γιατι απλα ολο το λαδι ειναι στο καρτερ μεσα στο στροφαλο ,,που εκει θες καλη λιπανση
Εφοσον τα παραπανω ειναι σωστα,τοτε πρεπει να δεις την τρομπα λαδιου (που δεν νομιζω ).
Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.