από ΣΤΑΥΡΟΣ » Παρ Μαρ 16, 2018 10:22 pm
Γενικοτερα απο οτι καταλαβα με οσα εχετε γραψει το θεμα με τα πειραγμενα χιλιομετρα δεν εχει σταματημο.
Πρεπει να θεωρησει καποιος τον ευατο του πολυ τυχερο αν αγορασει αυτοκινητο απο μαντρα και εχει τα πραγματικα χιλιομετρα και δεν ειναι γυρισμενα.Εγω οταν εψαχνα να βρω αμαξι ημουνα αναμεσα στο jimny και vitara.Ειχα δει 2-3 vitara αλλα κατι δεν μου καθοτανε καλα με τα χιλιομετρα που ειχαν σε σχεση με την ηλικια του αυτοκινητου οποτε και τα απερριψα.Ετσι αρχισα να κοιταω πλεον για jimny κοιταγα διαφορες αγγελιες μεχρι βρω αυτο που ηθελα στα λεφτα που ειχα και να μην ειναι και πολυ παλιο και με σχετικα λιγα χιλιομετρα.Καθως περναγαν οι μερες και συνεχιζα το ψαξιμο βρηκα ενα που μου αρεσε και πηγα και το ειδα.Το καλο για εμενα ηταν οτι ειχε μεσα το βιβλιο του service που ειχε κανει στην αντιπροσωπεια μαζι με τα παραστατικα απο καθε service χωρια οτι τα χλμ που ειχε το αμαξι ηταν τα πραγματικα μιας και ο προηγουμενος ειχε κανει ηδη το service των 50.000χλμ και το κοντερ ειχε 49.300χλμ τα οποια ηταν πραγματικα γτ οταν μιλησα με τον προηγουμενο ιδιοκτητη ηταν αυτα με τα οποια το ειχε παραδωσει στην μαντρα.Για αυτο ειπα και πιο πανω οτι αν βρεις αμαξι απο μαντρα και δεν εχει γυρισμενα χλμ πρεπει να θεωρει καποιος τον ευατο του τυχερο.
Καπου διαβασα προσφατα και μακαρι να εφαρμοστει για να μπει ενα τελος στο ολο θεμα με τα γυρισμενα χιλιομετρα πως πλεον ολα τα κτεο θα εχουν ενημερωμενη βαση δεδομενων για ολα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν εδω στην Ελλαδα καινουργια και παλια πως οταν πας να περασεις κτεο και τα χιλιομετρα που αναγραφονται στο οδοντομετρο ειναι λιγοτερα με αυτα που αναγραφονται στο χαρτι του προηγουμενου κτεο ο υπαλληλος του κτεο δεν θα παραλαμβανει το αυτοκινητο να το περασει απο ελεγχο και περα απο αυτο θα υπαρχει και καποιο χρηματικο προστιμο για αλλοιωση στοιχειων του οχηματος.
Μακαρι να εφαρμοστει αυτο το μετρο.
SUZUKI JIMNY 2004 FULL EXTRA
Το βαζω στα τεσσερα (4χ4) και αργα (LOW) για να μην κολλαω πουθενα.