Εφτασε και για μενα μετα απο 7 χρονια συμβιωσεις με το Dieselακι μου να μου βγαλει προβλημα με το εν λογο φιλτρο. Τα ερωτηματα πολλα οι απαντησεις εξησου πολλες και οι λυσεις 3-4 !!!!
Ξερω οτι πολυ ηρθαν στην θεση μου και θα προσπαθησω να παραθεσω την Δικια μου εμπειρια και τις λυσεις που εχω εντοπισει μετα απο πολυ ψαξιμο.
Οι λυσεις που μου δωσανε ειναι .....1) Απενεργοποιηση του φιλτρου στα 500 Ευρω με ρυθμιση του εγκεφαλου για εφορου ζωη λυση του προβληματος.( Αλλα με το αγχος αν καυλω....ει την οποιοδηποτε κυβερνηση να το ψαξει, να φας την φολα μαζι με ολους τους ταξιτζιδες και την πλειονοτητα των κατωχων diesel)
2) Καθαρισμος του φιλτρου στα 520 Ευρω.(σαν καινουργιο)
3) Καθαρισμος του φιλτρου με χημικα στα 80 ευρω με αμφιβολο αποτελεσμα.( καμια 20000χλμ ολα καλα και ιμετα....)
4) 3,000 ευρω φιλτρο απο την ιδια την suzuki που το ιδιο φιλτρο το βρηκα απο εισαγωγεα ανεξαρτητο πολυ πιο φτηνα σε δυο κατηγοριες μια για την ιδια την suzuki και μια για τους κοινους θνητους πιο φτηνα.
που κατεληξα? Να παρω το φιλτρο για τους κοινους θνητους.
Υ.Γ Μ αυτων που μιλησα για τον καθαρισμο των φιλτρων στα 500 ευρω μου ειπε πως καθε 140.000χλμ με τα πετρελαια που εχουμε στην Ελλαδα πρεπει απαραιτητα να αλλαζουμε και το φιλτρο αλλα εκρινα ασυμφορη την προσφορα του οταν εν τελει βρηκα φιλτρο στα ιδια λεφτα με προδιαγραφες της εταιριας.
Αυτα απο εμενα ευχομαι να βοηθησα με τις γνωσης που αποκομησα απο μια ασχημη οικονομια εμπειρια.