Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλη την παρέα. Εύχομαι από καρδιάς ότι καλύτερο σε όλους σας.
A7PILOT έγραψε:Αυτός είναι ο θόρυβος που άκουγα και εγώ και τελικά είχα δίσκο πλατό, κάτι με τα δόντια εκεί είχαν σπάσει
Μπορεί να είναι και από αυτό αλλά 60.000 είναι πολύ λίγα χιλιόμετρα για να μου χάλασε το δίσκο-πλατό. Το αυτοκίνητο οδηγείται πολύ προσεκτικά χωρίς πατιναρίσματα, δεν έχει πάει ποτέ off-road και δεν κουβαλάω trailer. Επίσης ο ήχος στο τέλος ψηλώνει πολύ και μετά σταματάει και δεν είναι σταθερός μέχρι το τέλος και με προβληματίζει αυτό, μου μοιάζει πιο πολύ σαν να περνάει σε κάποια σωλήνωση με πίεση υγρό ή αέρας αλλά θα το δω και αυτό που μου είπες.
Μιχάλης67 έγραψε:Όταν γίνετε ο συγκεκριμένος θόρυβος μήπως λειτουργείς και το air condition ??
Όταν μου το ξανακάνει αυτές τις μέρες θα σβήσω το κλίμα και θα προσέξω αν έχει να κάνει κάτι με το συμπλέκτη όση ώρα το κάνει. Σιγά σιγά να αποκλείω και κάτι.
stelios8ess έγραψε:Τον ήχο που ακούς αν είναι από τα πλακάκια, εν κινήσει όταν τον ακούς, πάτα ελαφρός το φρένο.
Τον ήχο στην ρόδα τον ακούω χωρίς να πατάω φρένο όπως τσουλάει το αμάξι και στρίβω το τιμόνι. Πλέον το κάνει είτε στρίψω αριστερά είτε δεξιά. Αν πατήσω φρένο και το αφήσω πάλι συνεχίζει να τον κάνει. Για να ακουστεί επειδή είναι αρκετά χαμηλός και κάνει και πολύ θόρυβο η μηχανή του αυτοκινήτου πρέπει να έχω ανοιχτό το παράθυρο και να οδηγώ δίπλα σε κάποιο τοιχίο για να κάνει ανάκλαση ο ήχος. Συγκεκριμένα τον άκουσα το καλοκαίρι στον Πόρο που είχε ησυχία σε ένα δρομάκι, και έκτοτε όποτε βρίσκομαι σε αντίστοιχο σημείο το ξαναδοκιμάζω και ακούγεται ακόμα. Δεν είναι συνεχόμενος αλλά επαναλαμβάνεται όπως γυρίζει η ρόδα (όπως όταν κουβαλάμε κολλημένο χαλίκι) και είναι σαν μεταλλικό γρατζούνισμα.
Panos2 έγραψε:Αγαπητέ φίλε μας προβλημάτισες, αφού σου ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, θα θέλαμε όταν μάθεις, να μας ενημέρωσης που οφείλεται το πρόβλημα.
Εννοείται θα ενημερώσω όπως πάντα, θα προσπαθήσω να τα καταγράψω όλα με το κινητό να σας τα δείξω και σε βίντεο να ξέρει κάποιος αν του παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο τι είναι.