taxidriver06 έγραψε:Εδώ είναι ο driver.
Λοιπόν, στο θέμα μας. Βγάζουμε τη φούσκα και μετράμε με παχύμετρο τα σημεία πού πιάνει η φούσκα στο μπαλάκι.
Μετά πάμε σε κατάστημα με ανταλλακτικά και βρίσκουμε φούσκα που να ταιριάζει στις διαστάσεις μας , το κόστος είναι μηδαμινό. Βέβαια ο πωλητής θα πρέπει να είναι φίλος και να έχει υπομονή γιατί θέλει ψάξιμο.
Μιά μικρή βοήθεια από προσωπική εμπειρία, ανταλλακτικό γιά φούσκα στο μπαλάκι υπάρχει για Mercedes 123 (100% σίγουρος, αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στα Vitara μας) και γιά κάποια Subaru.
Γιώργαρε να σε ευχαριστήσω και από εδώ για την πολύτιμη τηλεφωνική βοήθειά σου, το ανταλλακτικό βρέθηκε

και μάλιστα είναι ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗ η φούσκα της MERCEDES από αυτή του GV πήρα 2 και για το άλλο ψαλίδι... Δεν πρόκειται να ξαναασχοληθώ πλέον, καθώς αυτή δεν έχει πουθενά αδύνατο σημείο όπως αυτή του GV που είχε μια περιμετρική ραφή/κόλληση η οποία είχε κοπεί (στην 1η φωτό του 1ου post φαίνεται αυτή η ραφή)
Όπου έβρισκα μαγαζί με ανταλλακτικά Mercedes έμπαινα και ρώταγα... κανείς δεν είχε και μάλιστα μου έλεγαν ότι πλέον μόνες τους οι φούσκες δεν υπάρχουν... Απογοητεύτηκα... έλεγα
"πάω για ψαλίδια... και τι ψαλίδια Furart, Vitara??? από μεταχειρισμένα? και θα βγει καλό το μπαλάκι τους ή θα ξαναλύνω?"...Όμως!!!! Μετά από το τηλέφωνό σου την βρήκα στον Χατζάκο όπως μου είπες

(αρχή Παλαμηδίου μπαίνοντας από Καβάλας μετά το 1ο στενό)... είναι ένας παππούς ο οποίος μου είπε ότι γενικώς αυτές οι φούσκες έχουν σταματήσει να πωλούνται μόνες τους, καθώς έχουν κόστος 15ευρώ και πλέον τις δίνουν μαζί με το ακρόμπαρο στα 18 ευρώ.... κωδικό για το ακρόμπαρο δεν ξέρω να σας δώσω, ούτε το είδα ώστε να ξέρω αν μπορεί κάποιος να το πάρει και να αφαιρέσει την φούσκα...
Είχε μόνο 2 κομμάτια ξεχασμένα και παραπονεμένα σε ένα ράφι, πήγε κατ'ευθείαν εκεί ο άτιμος και μου τα έδειξε

τρελάθηκα, όλο το πρωί έψαχνα και δεν έβρισκα την σωστή φούσκα.... τα "βούτηξα" και τα 2 σαν π****να

κι έφυγα

για να βάλω και στο άλλο ψαλίδι
Περισσότερα αφού την τοποθετήσω από βδομάδα

- ΑΑΑ ποιότητα!!!

- Κωδικός

- Με τα ring του, τα παξιμάδια του, όλα κομπλέ