Εγω ειχα παρατηρήση φθορα πισω ελαστικων το εχω και εδω μεσα σαν θεμα,(μη φυσιολογικη φθορα ελαστικων)μου αλλαξανε αξονα χωρις καν να το σκεφτουνε μετα απο καποια χλμ ειχα την αισθηση οτι συνεχιζε η φθορα εκανα μια ευθυγραμμιση απο μονος μου τους εστειλα εμαιλ τις τιμες και φωτο τα φθαρμενα ελαστικα και μου απαντησαν οτι ολα οκ να μην ανυσηχω ειμαι εντος εργοστασιακων τιμων.και εκει δεν ξαναασχοληθηκα.ουτε ειδαν serial number αξονα ουτε μετρησαν τιποτα.ουτε να μου πουνε πηγαινε κανε ευθυγραμμιση να δουμε τιμες.τις τιμες που της ειδα εγω με τα ματια μου στο computer της αντιπροσωπειας οντως ειναι μεσα στα πλαισια...τωρα τι επαθαν ξαφνικα και λενε τους πελατες να αλλαξουνε αξονα δεν ξερω τι να πω περιεργο...

,Αλλα να εχει θετικη camber το αυτοκινητο και να λενε εντος εργαστοσιακων τιμων παλι περιεργο

,Και ξαφνικα εσενα σου λενε πιο βελτιωμενο,ως προς το τι....????Εμενα παντως κατι δεν μου αρεσει παλι εδω......
Τελευταία επεξεργασία από
panoshm και Παρ Φεβ 09, 2018 2:55 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Αφαίρεση παράθεσης: όταν απαντάμε ακριβώς από κάτω χωρίς να αναφερόμαστε σε τμήμα του από πάνω κειμένου, δεν βάζουμε παράθεση