stelios8ess έγραψε:Να ρωτήσω...η Έπαχτο είναι η Ναύπακτος
Αυτό το 8,5-10 στα 100km το βλέπω πολύ

αν και το Vitara S έχει πιο πολύστροφο κινητήρα.
Αυτό το adaptive δεν το έχω βάλει ποτέ... νομίζω θα με πάρει ο ύπνος

.
Ναι, μετα την άλωση οι Ελληνες την ονομαζαν 'Επαχτο' ενω οι βενετσιανοι 'Λεπαντο'
Μεση εχω 8.2 πλεον
Οσο για την καταναλωση, το χειμωνα του 85-86 ειχα ενα zastava 750 χωρις μιζα και χωρις ταληρο να αγορασω μιζα, ηταν special edition για sportsmen.
πλην ομως αν εμενες στις ανηφορες του πανεπιστημιου του ριου και επρεπε να σπρωξεις σε ειχαν φαει τα κωλοσκυλα*
οποτε παντα τερμα γκαζι.
ε, εμεινε κουσουρι.
* κωλοσκυλο στορυ νουμερο ενα
μολις ειχε πιασει δουλεια η σιστερ και τσονταρε και πηρα ενα c50, αθλιο, μονοσελο με τη πρωτη πανω. ακριβως πριν τον κιτ
καποια στιγμη εβαλα και μια συντροφο πανω και ξεκινησα την ανηφορα διπλα στο ποταμι για το αμφιθεατρο/κυλικειο του β.
το κωλοπραμα ειχε πλατινες. που θελαν φραγκα να τις αλλαξεις.
μολις με ειδανε οι μουλοι ορμηξανε. πανω απο 20 δεν επηγαινε το χρεπι. τους ειδα και εγω. σταματησα και αρχισα να τρεχω σε κατι σωρους με πετρες. η συντροφος εμεινε-την αφησα. πηρε τη λαχταρα της ζωης της. και εγω εχασα συντροφο/υποψηφιες συντροφους απο τη σχολη για μια πενταετια. μετα αυτη που πηρα με λυπαται απο τοτες.
* κωλοσκυλο στορυ νουμερο δυο
μετα τον κιτ ηρθε ενα σεξυ ντατσουν 120υ. μουσταρδι. που να βγαλεις γκομενα με ντατσουν μουσταρδι. ακομη και η παραπανω οταν πηρα ενα 323 επεσε.
ειχε τοτε ενα συντροφος/συγκατοικος ξεμεινει με την αμερικανα μερκεντε του πατερα του. 280.
φραγκα ομως δεν.
ποτο ζητουμενο.
ηπιαμε τοτε μια ακουα βελβα πλε.
δεν ειχε κατι στις αντενδειξεις παρα μονο οτι ηταν για εξωτερικη χρηση. το παρακαμψαμε
μετα ξεκινησαμε να παμε κυλικειο απο το γνωστο δρομο με τους κοπρους.
κεφαλι απο τα λιγα, στο ξυρισμα ηταν καλυτερη η βελβα
μπροστα μας λεωφορειο. γεματο με υποψηφια γκομενακια. το βλεπαμε και φαρδυ-διπλο
προσπεραση, στροφη στο ποταμι και τουμπα.
ρομπα και εγκλωβισμενοι ενα 10ωρο με τους κοπρους γυρω μεχρι που περναγαν τυχαια κατι κυνηγοι και μας εβγαλαν...