Στο μεταχ που αγορασα εχει περασει απο χαλαζοπτωση

Επειδη ομως το αμαξι δεν εχει μπει ποτε σε φαναρτζιδικο ,με προετρεψαν οσοι ρωτησα(ακομη και φαναρτζηδες) ,λεγοντας μου οτι ειναι αμαρτια να το επισκευασω με τον κλασικο τροπο αλλα με μια νεα μεθοδο την PDR.
Εψαξα λοιπον και στην Αττικη βρηκα 2 που κανουν αυτη την δουλεια ,και τους επισκέφτηκα

Και οι 2 επιχειρησεις ,μου ειπαν οτι ειναι ευκολακι να φτιαχτει ,,,και κατεληξα να κλεισω ραντεβου την τριτη ,για την επισκευη της ζημιας.
Εννοειτε οτι θα βαλω φωτο απο το πριν και το μετα οπως και το καταστημα επισκευης ,εφοσον τον ρωτησω και εκεινον και την εδω διαχειρηση.
Το θεμα το ανοιξα ,για να εχουμε αποψη επι του θεματος αλλα και να βοηθηθει καποιο μελος στο μελλον .
Η τιμη που μου εδωσαν ηταν ιδια με την τιμη που μου εδωσε η επισημη αντιπροσωπεια για κλασικη επισκευη ,βαψιμο/στοκαρισμα .
Αναλυτικα ομως στο επομενο ποστ που παραθεσω τις φωτο με την δουλεια την ωρα κλπ κλπ

Αν γνωριζετε οτιδηποτε πειτε να μαθω πριν παω



