Εαν υπάρχει έστω η διάθεση να λυθούν κάποια θέματα, θα πρέπει να τεθούν τα ζητήματα και να συζητηθούν ώστε να υπάρχει ουσιαστική λύσει, όσο είναι δυνατόν για όλους.
Για βόρειους, νότιους και όχι μόνο, υπάρχουν και οι δυτικοί, υπάρχουν και οι ανατολικοί, υπάρχουν και τα νησιά, γιατί το club είναι vitaraclub.gr και είναι για όλους ανά την Ελλάδα και Κύπρο.
Σκεφτείτε λοιπόν τι θα λέει ένας φίλος από την Καβάλα η Αλεξανδρούπολη πχ,

πιστεύω και οι βόρειοι θέλουν να βλέπουν και να γνωρίσουν τους νότιους φίλους του club, αλλά και οι νότιοι να βλέπουν και να γνωρίσουν τους βόρειους φίλους του club και ούτω καθεξής.

Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση και δεν εννοώ Αθήνα με Θεσσαλονίκη, αλλά από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, γίνετε

Ιδού η ευκαιρία να κάνουμε τα πράματα καλύτερα, θέλω να είμαι δίκαιος με όλους, καθότι ζυγός , πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα βρούμε λύσεις

Προτείνω σε όλους τους φίλους να γράψουν τις σκέψεις τους, της προτάσεις τους , με όλα τα ζητήματα και τους προβληματισμους που προκύπτουν, ώστε να τα βάλουμε κάτω και να τα λύσουμε όλοι μαζί, για όλους

Γιατί αγαπάμε αυτό που κάνουμε και μας αρέσει,

Και όπως μας αρέσει να λέμε, γιατί είμαστε παντού και το εννοούμε

ο Δικός μου προβληματισμος είναι ότι δεν μπορώ να βλέπω και να γνωρίσω τους Βόρειους και όχι μόνο φίλους μας στην καθιερωμένη μας πίτα μας.
Θα μου άρεσε πολύ να είμαστε όλοι μαζί, πάρα να τους βλέπω όταν κόβουν την πίτα στα βόρεια, κτλ
πιστεύω θα μας δώσει μια ώθηση και μια αλλαγή ώστε να δοκιμαστούμε όλοι μας , για κάτι νέο και προς το καλύτερο για όλους

Προτείνω κάθε δυο χρόνια η καθιερωμένη πίτα μας, να γίνετε κάπου που να βολεύει ΟΛΟΥΣ και το μέρος που προτείνω είναι κάπου στα πέριξ του Ολύμπου