Eχω δει οτι υπαρχουν κι αλλα θρεντ με μεγαλες μπαταριες αλλα σε αυτο θα δωσω αναλυτικες φωτοοδηγιες αντικαταστασης της μικρης μπαταριας των 40 Ah σε NGV 1.6 3d με μια κατα 70% μεγαλυτερη των 70 αμπερωριων.
Τα αμπερ του εναλλακτη ειναι αρκετα για να φορτιζουν γρηγορα τη μεγαλη αυτη μπαταρια που δινει αρχοντια στις εκκινησεις και στη χρηση βαριων ηλεκτρικων φορτιων απο αξεσουαρ οπως στερεοφωνικα,εργατης,προβολεις,κλπ.
Η παλια δικια μου ειχε φτασει στο τελος της ζωης της οποτε πηρα την αποφαση να την αλλαξω με μια μεγαλυτερη.Οταν το πα ομως στο μαστορα του καταστηματος μπαταριων της λεωφορου αλιμου με κοιταξε λες και του ζητησα να μου βαλει μοτερ 2JZ απο Toyota Supra."Αυτα τα πραγματα δεν γινονται φιλαρακο,40αρα θα σου βαλω παλι..."
Συρθηκα λοιπον ο φιλαρακος στο πρακτικερ και με τις διαστασεις 185χ270 που εχει το σκαφακι στο αμαξι μου πηρα μια Bosch 70Αh που χωραγε μια χαρα μεσα.Προσεξα βεβαια κι ο θετικος πολος να ειναι απο τη σωστη μερια.Ο τυπος της ειναι αυτος στη φωτο.

- P1030062.JPG (73.09 KiB) 7775 προβολές
Το προβλημα με το NGV1.6 3D ειναι οτι η μπαταρια του εχει για οικονομια μικρης διαμετρου πολους που δεν ειναι συμβατοι με τους τυπικους των μεγαλων μπαταριων.Οποτε επρεπε να φτιαξω ανταπτορες απο μικρο σε μεγαλο θελοντας ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΟΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ.
Γι αυτο αγορασα με 7 ευρω αυτους τους κοινους ορειχαλκινους ακροδεκτες που μπορειτε να βρειτε σε ολα τα μαγαζια με ηλεκτρικα αυτοκινητου και τους μετετρεψα ελαφρως.Θα τους βρειτε και στο ιντερνετ σαν "ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ".

- P1030049.JPG (68.34 KiB) 7775 προβολές
Με τη βοηθεια της μεγγενης και μιας σκυλας ξεβιδωσα τις βιδες που ηταν στις ακρες τους και μεγαλωσα μετα αυτες τις τρυπες με ενα δραπανο στα 8 χιλιοστα για τον θετικο πολο και στα 12 χιλιοστα για τον αρνητικο ωστε να περναν μεσα σουβλακι βιδες Μ8 και Μ12 αντιστοιχα.

- P1030051.JPG (88.65 KiB) 7775 προβολές
Η πλακετα του θετικου εχει βιδωμενο στο ακρο της με μια βιδα τον λεπτης διαμετρου εργοστασιακο πολο τον οποιο τον αφαιρουμε και τον φυλαμε καπου μηπως θελουμε αργοτερα να επαναφερουμε τα παντα στην αρχικη τους μορφη.
Προσεχουμε ομως πριν αφαιρεσουμε τη μπαταρια να εχουμε συνδεσει μια αλλη 12βολτη στα καλωδια ωστε να μη ξεμεινει ουτε μια στιγμη το αμαξι απο ρευμα και εχουμε κανα προβλημα με το ESP.

- P1030040.JPG (84.86 KiB) 7775 προβολές