από batfalcon » Τρί Οκτ 30, 2018 7:30 pm
Εχθες, μετα απο ενα ταξιδι 300 km περιπου ασφαλτινο, ( ρυμουλκοντας το τροχοσπιτο), χρειαστηκε κατα σειρα να γινουν τα εξης:
1. Σταματημα σε ανηφορα για να ξεκλειδωθει και να ανοιξει η γκαραζοπορτα.
2. Ξεκινημα και εισοδος σιγα σιγα γιατι ο διαδρομος ειναι χωμα.
3. Αφου μπηκε και το τροχοσπιτο, εσβυσα και αρχισα το κλαδεμα γιατι δεν ειχα υπολογισει την μυγδαλια!
4. Σε 10 λεπτα περιπου, συνεχισα με πρωτη και πολυ αργα διοτι το χωμα βουλιαζε απο τις βροχες και το τροχοσπιτο ειναι πανω απο τονο ( σε 2 ροδες).
5. Κανοντας ενα μεγαλο κυκλο σε τετοιο εδαφος διαπιστωσα οτι το αυτοκινητο ζοριζεται να προχωρησει, οποτε γυρισα στο snow και το lock.
6. Συνεχισα την βολτα του χωρου ωστε να ισιωσω για μανουβρα με την οπισθεν
7. Εβαλα οποσθεν και αρχισα να σπρωχνω το ρυμουλκουμενο περιπου γυρω στα 15 μετρα προς τα πισω.
Καπου εκει αναψε το γραναζακι στο ταμπλω και αρχισε να κανει συνεχεια μπιπ μπιπ μπιπ με την μυρωδια να κανει εντονη την παρουσια της
Το αφησα στο νεκρο να δουλευει περιμενοντας να κρυωσει και να στατησει το μπιπ μπιπ.
Μετα απο 5 λεπτα το εσβυσα γιατι το μπιπ μπιπ ηταν ενοχλητικο.
8. Ξαναβαλα μπρος χωρις να αναβει κατι στο ταμπλω και χωρις να κανει ηχους, συχεχισα την μανουβρα και ξεκοτσαρισα.
Συμπερασματικα λεω πως το dual clutch δεν ειναι για πολλα πολλα ζορια. Βεβαια αυτη την διαδρομη και με το χωμα να βουλιαζει περιπου το μισο λαστιχο, δεν την ειχα ξανακανει, οποτε δεν εχω μετρο συγκρισης.
Η μυρωδια εφυγε σε μερικες ωρες.
Σημερα το πρωι επειδη επρεπε παλι να μανουβραρω το τροχοσπιτο, μετα απο 4 μανουβρες μπρος πισω, μεχρι να το φερω εκει που ηθελα, παλι εμφανιστηκε η μυρωδια, αλλα εφυγε σχεδον αμεσα.
Λετε να εχω κανει ζημια;
Suzuki Vitara 2018 GL+ 1.6 diesel Auto (TCSS) All Grip.
The ONLY Difference between Men and Boys is the price of their toys.