Έκανα το Update στο έκδοση 1840. Πολύ πιο εύκολα από ότι φανταζόμουν. Αν δεν κολλούσε εκεί στο 97% (δεν ξέρω αν είναι κόλλημα ή έτσι πρέπει να γίνει) σε 25 λεπτά είσαι έτοιμος. Με το κόλλημα θέλεις άλλα 25 λεπτά. (οπότε παίρνεις καφέ από κοντά) Με το Android δεν το έψαξα διότι δεν το χρησιμοποιώ. Έμενα με ενδιαφέρουν οι γλώσσες, θα ήθελα να έχει και ελληνικά. Το GPS να είναι στα ελληνικά και η φωνητική πλοήγηση. Έχει ένα σκασμό γλώσσες εκτός από ελληνικά. Έστειλα e-mail με το έτυμα μου στον Σαρακάκη αλλά απάντηση δεν πήρα. Μήπως έχετε γνωριμίες με τον Σαρακάκη να του πείτε τον πόνο μου;;; Οι εδώ αντιπρόσωποι είναι αλλού για αλλού...
Λοιπόν το έβαλα και δουλεύει . Μοντέλο 08/2015 . Απλά 2 - 3 διευκρινίσεις . 1) Όταν τελειώσει , αφού έχει κολλήσει στο 97% με την λύση του βγάλε - βάλε , θα πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό μας. 2) Θα πρέπει να έχουμε κάνει εγκατάσταση στο κινητό από πριν το ANDROID AUTO . 3) Προσοχή στο καλώδιο USB . Δεν λειτουργούν όλα .
ΕΡΩΤΗΣΗ Μόνο για χάρτη . μουσική και τηλέφωνα σου δίνει δυνατότητες ? Π.χ μειλ δεν μπορείς να διαχειριστείς ?
Themis4 έγραψε:Λοιπόν το έβαλα και δουλεύει . Μοντέλο 08/2015 . Απλά 2 - 3 διευκρινίσεις . 1) Όταν τελειώσει , αφού έχει κολλήσει στο 97% με την λύση του βγάλε - βάλε , θα πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό μας. 2) Θα πρέπει να έχουμε κάνει εγκατάσταση στο κινητό από πριν το ANDROID AUTO . 3) Προσοχή στο καλώδιο USB . Δεν λειτουργούν όλα .
ΕΡΩΤΗΣΗ Μόνο για χάρτη . μουσική και τηλέφωνα σου δίνει δυνατότητες ? Π.χ μειλ δεν μπορείς να διαχειριστείς ?
Επι προσθέτως βρήκα και τρόπο να έχω και το ANDROID AUTO αλλά και FULL MIRROR LINK σε όλο το κινητό .
Themis4 έγραψε:Λοιπόν το έβαλα και δουλεύει . Μοντέλο 08/2015 . Απλά 2 - 3 διευκρινίσεις . 1) Όταν τελειώσει , αφού έχει κολλήσει στο 97% με την λύση του βγάλε - βάλε , θα πρέπει να κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό μας. 2) Θα πρέπει να έχουμε κάνει εγκατάσταση στο κινητό από πριν το ANDROID AUTO . 3) Προσοχή στο καλώδιο USB . Δεν λειτουργούν όλα .
Επι προσθέτως βρήκα και τρόπο να έχω και το ANDROID AUTO αλλά και FULL MIRROR LINK σε όλο το κινητό .
Για πέ, για πέ.
Λοιπόν εκτός της αναβάθμισης που σε εμένα δούλεψε το ANDROID AUTO , εγώ επειδή δεν έμεινα ικανοποιημένος με τις επιλογές που σου δίνει το ANDROID AUTO και ήθελα και mail Κ.Ο.Κ έκανα το εξής . Ακολούθησα τον οδηγό στο παρακάτω βίντεο του YOUTUBE : (το car mode for galaxy δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε αν έχετε ANDROID AUTO και δουλεύει ).
και για να έχω επιλογές αν θέλω ANDROID AUTO ή FULL MIRROR LINK ποιο είναι το κόλπο που βρήκα τυχαία ? : Πατάς στην αρχική οθόνη του SDLA σου το MIRROR LINK WITH και μετά το γραναζάκι των settings . Εκεί θα σου βγάλει π.χ το ANDROID AUTO .Αν πατήσεις πάνω του θα σου βγάλει και την επιλογή LG MIRROR DRIVE . Τώρα με ότι επιλέξεις , με αυτό θα λειτουργήσεις . Καλό το ANDROID AUTO αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεσαι και το FULL MIRROR. Υ.Γ εγώ εγκατέστησα και το SET ORIENTATION για να έχω σε LANDSCAPE την οθόνη του κινητού μου στο FULL MIRROR LINK.
Τέλεια αφού δουλεύει μπορείς να συνεχίσεις με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω να έχεις και full mirror link . Απλά ρωτάω γιατί σε όλα τα forum , slda κατασκευής μετά το 2015 δεν λειτουργεί το android auto .
Τελευταία επεξεργασία από Tony Louk και Παρ Νοέμ 25, 2022 11:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Αιτία:Αφαίρεση παράθεσης
Ολα ωραία και καλά αλλά την εφαρμογή android auto πως την κατεβάζουμε στο κινητό? δεν υπάρχει στο play store και ενας οδηγός στο youtube με μπέρδεψε θα έλεγα. Στο A5 προσπαθώ να το ξεκινήσω και βγάζει μήνυμα , το chrome χρειάζεται πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης για τη λήψη αρχείων.