Μετα απο δυο ημερες μαζεμα και συντηρηση εξοπλισμου μαζι με προετοιμασια για δεκαημερο στο χωριο να παρει και η μανα τον αερα της εκατσα στον ΗΥ να διαβασω αλλα και να γραψω δυο λογια.
Πρωτα απ' ολα να ευχαριστησω μεσα απο την καρδια μου ολη την παρεα που ανταποκριθηκε και περασαμε μαζι μια εβδομαδα στα απιθανα βουνα μας.
Ο ανυπαρκτος σχεδιασμος αυτη την φορα λογω μεγαλης ελειψης χρονου εκ μερους εγινε γρηγορα πλεονεκτημα καθως οι διαδρομες εβγαιναν το πρωι της ιδιας ημερας με ενα και μονο κριτηριο, να φτασουμε στον προορισμο μας αποκλειστικα απο δρομους που δεν εχουμε ξαναπτησει.
Ετσι και εγινε, γραψαμε νεες διαδρομες με κλειδωμενα τα αργα απο Μακρακωμη-Φουρνα-Νεράιδα-Καμαρια-Αγραφα σε δρομους και ποταμια που ειχε πολλα χρονια να πατησει αυτοκινητο , απο Κρανια προς Μετσοβο μεσω Ορους Λακμος (Περιστερι ) με εκπληκτικα περασματα στα 2000 μετρα οπου ειδαμε σε αυτο το υψομετρο γκρειντερ να στρωνει δρομο για τους κτηνοτροφους (το νεφρο μου το βρηκε ρε παιδια κανενας

) αλλα και απο Βοβουσα προς Διστρατο μεσα απο περασματα που χρησιμοποιουν οι υλοτομοι με εξαιρετικα δυσκολη προσβαση και φυσικα αργα κλειδωμενα και την ταυτοτητα στα δοντια.
Δυστυχως δεν μας εκανε το χατηρι ο Σμολικας και το βραδυ του Σαββατου αφου ειχαμε επισκευθει την πανεμορφη Σαμαρινα, (το ψηλοτερο χωριο της Ελλαδας μας), δεν μας αφησε να ανεβουμε απο Φουρκα προς Δροσοπηγη με τελικο προορισμο τις Αρρενες στον Γραμμο.
Ο κυκλος απο ασφαλτο ηταν μεγαλος και ο τελικος προορισμος εδειχνε απιαστος καθως επρεπε να επιστρεψω Κυριακη στην Αθηνα, εκει καπου, στης 10:30 το βραδυ σε μια διασταυρωση στα 1300 μετρα εγω πηρα τον δρομο της επιστροφης και τα παιδια συνεχισαν για Νεστοριο και το πρωι θα πηγαιναν Αρρενες, δεν εχουμε μιλησει απο τοτε οποτε δεν ξερω τι τελικα εκαναν.
Ισως ηταν και λιγο ακομψο εκ μερους μου που εφυγα απο την παρεα το βραδυ του Σαββατου αλλα ειπαμε φετος θα ειναι χαλαρη η διασχιση χωρις σφιχτο προγραμμα οπως και τελικα εγινε, ευχομαι να μην μου κρατησουν κακια καθως ολες τις προηγουμενες ημερες δεν εβαλα ουτε μια φορα τις φωνες
Η επομενη, αν υπαρξει με την ιδια μορφη που θεωρω οτι πλεον δεν εχει κατι αλλο να δωσει, θα εχει τελειως διαφορετικο σχεδιασμο
Ευχομαι σε ολους καλη συνεχεια στις διακοπες σας, Σταυρακα περαστικα στην μητερα σου και ανανεωνουμε τα εκδρομικα μας ραντεβου για τον χειμωνα
Νικο, Βικυ, Νεφελη και Ταρα βεβαιως, Σταυρο και Δημητρη σας ευχαριστω και παλι για την εξαιρετικη παρεα σας.Διαδρομες δεν ανεβαζω, οποιος φιλος θελει του στελνω αρχεια με mail, καποιες, τον χειμωνα θα εχουν τρελο θεμα και ενδιαφερον, αν πεσει κανενα ευρω το λιτρο η βενζινη να τις ξανακνουμε
Στα χιντ (πωωωω ρε φιλε)

της εκδρομης η συναντηση με τον παλιο καλο φιλο Βασιλη (Ινδιανο) στην Ασβεσταρια με ολη την οικογενεια

Βασιλη χαρηκα πολυ ρε φιλε που σε ειδα παλι, ευχομαι να ανταμωσουμε σε καποιο βουνο συντομα