Φίλε έχω το ίδιο, πήγα σε διάφορες διαστάσεις και λάστιχα από ασφάλτινα που είχε αρχικά σε 50/50, έβαλα και αναγόμωση με πάτημα cobra. To καθένα είχε τα θετικά του και τα αρνητικά του.
50/50 είχα βάλει τα TOYO λόγο τιμής και επειδή ήταν γιαπωνέζικα... Τα φοράω και τώρα ως δευτερα καλοκαιρινά... Με αυτά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε δρόμο, πετρούλα χωματόδρομο κατανάλωση θόρυβω αλλά με τα παιδιά εδώ στις βόλτες στις λάσπες κλπ ... δυστηχώς στομώνουν γρήγορα.... και πλανάρεις.
Σούπες ήταν το αναγόμωσης cobra πέλμα... το φόρεσα την περίοδο του χιονιά... απίστευτο σο χώμα χιόνι και πολυ καλό και στην άσφαλτο με χιόνια (δεν το περίμενα) αλλά έχει θόρυβο περιορισμό στην ταχύτητα ... και πάντα μιλάμε για αναγόμωση.
Αν έπαιρνα τώρα 50/50 θα έβαζα πάλι τα toyo η τα geolander at , αν είχα σκοπό για πρωτογενή mud BF και είδα και τα goodyear MT wrangler , τα φόραγε ενα 2.5 gv σε βόλτα και ήταν πολύ καλά, ομοιάζουν με τα kl 71 kumho. Αυτά είναι νομίζω από 70/30 έως 80/20.... στην πραγματικότητα
Τώρα αν δεν τρέχεις , βγαίνεις αρκετά σε λάσπες κλπ και δεν σε νοιάζει θόρυβος κλπ αναγόμωση με πέλμα cobra ....
Αυτά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου με την γρια μου